Merhaba sayın freecell,
Grup dağılmış mı dağılıyor mu dedikoduları var. Ben sadece dedikodu olduğunu düşündüm. Ya da artniyetli birinin uydurması..
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Merhaba sayın freecell,
Grup dağılmış mı dağılıyor mu dedikoduları var. Ben sadece dedikodu olduğunu düşündüm. Ya da artniyetli birinin uydurması..
Sayin sdksmr19 bakin farazi konusuyorsunuz.... Bakin ayni seyleri size yazayim... Sirketi aradiniz cvp mi vermedi... Vermek zorunda sikayet edin
Kapisina gittiniz yetkili mi bulamadiniz bulundurmak zorunda sikayet ediniz.
Spk bist yazi yazdiniz sikayet ettiniz cvp mi vermedi... Sikayet ediniz vermek zorunda
Eeee farazi konusun benimle gorusurler mi yav sen insan degil misin bir kovala bakalim... Sartlari zorla nasilsa birileri gorusuyor gorussun ama gelsin burada anlatsin ... Bak arkadas ne diyor ss ile gorustum anlatmak zorunda degilim diyor...kendince hakli buyur....
Ama biz anlattik tlfda anlattik buralarda yazdik. Bak simdi goruyorsun surekli hedefiz... Cunku amac ne grubu dagitmak... Insanlar bilgi almasin birlikte hareket etmesin 200 tane dilekce gitmesin.... Cunku bir dilekce gittiginde umursanmiyorsun ama 200 dilekce gidince yer yerinden oynuyor. Ne oluyoruz deniyor....
Ky birlik icinde olmasin ki kolay algi yapilsin 1 liralik maliyetli mali 35 kurustan alinsin...
Ne icin saldiriliyor.... Hukuki mucadele yapilmasin siz bilmiyor musunuz neler yaptik ne kadar ugrastik kac tane dilekceler yazdik...
Biz mucadelemizi yaptik yapiyoruz... Bakin bu laf bile hoslarina gitmiyor....
Grupta ki cogu arkadas burada yazmayi birakmisken aslinda en dogru karari vermisler...
Biz kimin ne amacla yazdigini hedeflerinin ne oldugunu zaten biliyoruz.
Bakin ama biz buradayiz kacmadik, gocmedik art niyetli yazanlarin karsisina dikildik...
Neymis 35 kurus ne yapalim... Maalesef lepistesler sabrimizi siniyor 5 yildan beri bekleyen var... Benim zamanim cok bu lepistesler kizsada ya herro ya merro aklimdaki fiyata gelmeden satmayacagim...
Kusura bakmasinlar....
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam oyle istiyorlar ama :)
Maalesef daha guclu daha saglam hatta her gecen gun guclenerek devam ediyoruz...
Siz dedikodulara bakmayin
Ha grup nasil dagilir hocam tahta sahipleri buralarda tuttukca biz guclenmeye devam ederiz.
Yok yukarilara cekerlerse grupdaslarimiz akillarindaki gonullerindeki fiyata satar bizlere veda eder gider...
Iste bu lepisdesler bunu yediremiyor butun ky 35 kurustan 30 kurustan 20 kuruslardan versinler... Yok oyle dunya
Hep soyluyoruz ki artik kendileri de cikiyor ben aga babasiyim diyor... Adam sen kimsin bile diyemiyor... Cok buyuk rahatsizliklari var biliyoruz... Elinizi cebinize atacaksiniz...soyleyin aga babalariniza fiyati dusurerek degil yukselterek toplarsiniz hele hele kervanda her dusurdugunuzde mal kaptirirsin bireysel emeklilik gibi 3-5 atiyorum bakalim.... Ben sabirliyim... Siz ne kadar sabir edebileceksiniz tahtanin sozde sahipleri
Nasil ki ss ve avanesi yok iranli yok bilmem ne bilmem kac liralardan sattiysa geri alacaklar...
Zaten onlarin sasirdigi da ky nin bu kadar direncli ve organize olmasi
Rahatsizliklari oradan geliyor...
Elinde sozde hissesi olmayanlar kendi hissesinden cok burada yazanlar hissesi oldugunu beyan edip ben demedim miciler hep ayni degirmene su tasiyorlar...
Tasima suyla degirmen donmez... Bunu anlayacaklar...
Bugune kadar hep onlara rahatsizlik verdik vermeye devam edecegiz...
Aynen sayın freecell,
İstedikleri kadar sesleri çıkabilir. Onlar yoluna biz yolumuza.. İnşallah güzel günler görürüz.. Ytd
Ins hocam ins...
Bakin adamlarda radar var gece mece demiyorlar takip ediyorlar buralari...
Neymis gruptan mezarci da faydalanacak diye rahatsiz olanlar olurmus... Hey Allahim yav bir sor bakalim adin bir kere gecmis mi??
Seni benden baska kaale alan var mi?
Bizim mucadelemiz piyonlarla degil aga babalarla...
Yazik frecelle gol attim diye sevinenler bir tane daha vardi senin gibi o da seviniyordu.... Siz once klasmaninizi yukseltin...
Birisi bunlari takdir edince sevinirler bak gordun mu benim icin ne diyor derler
Daha bazi seyleri dogruluk icin degil takdir edilmek icin yapmayi aliskanlik haline getirdikleri icin bu arkadaslarin familyasi ayni
Bakin yazi sekilleri bile aynidir... Yazik aga babalari talimati verir bunlar uygular...
Ama sevinsinler...
Mezarci bak capslerin guzel oluyor o konuda basarilisin bak takdir ettim...
Yazarsin artik frecell beni takdir etti diye...
Grupta isimiz gucumuz yok mezarci konusacagiz biz neredeyiz sen neredesin...
Oyun mu oynuyoruz iyi guldurdun beni gece gece yazmayayim dedim ama hadi bu da sana son olsun...
Yazdiklarinla kendini anlatmissin zaten anlatmaya gerek kalmamis :)))
Yav mezarci cok komiksin bak ben aga babalarini taniyorum da bak kendisi diger koyde sana ne yazmis dun de yazdim ona sor diye yine anlamamissin...
Bak tavukcu sana ne yazmis
"fernkk ben kimim mi oynuyoruz mezarcının aga babasıyım desem sen anlatacakmısın yoksa laf salatasına devammı ha unutmadan kim olduğumu açık açıkı yazmaya cesaret edemeyen bir korkaksın neyse frenk aga babası olduğum oğlum baba beni yatır dedi ben gidiyorum onu uyutmaya sizde milleti uyutmaya gidin by made ın tavukçu"
Simdi senin aga baban tavukcu tabi bu yarin horozcu obur gun hindici olabilir
Bana sayfalarca yazi yazacagina yav tavukcu sen benim nereden aga babam oluyorsun diye sor...
Biz onun kim oldugunu biliyoruz da aranizda nasil bir iliski var onu cozemedim... Kim kimi uyutuyor kim kimi yatiriyor kim kimin aga babasi bunu tavukcuya soracaksin...
Neyse sana bu kadari yeter... Senin de miadin doldu mezarci... Harcanan vakite yazik...
Part 1 _ Bakıyorum forumda bu aralar Selim'le bi gorusmedir gidiyor yok ben görüştüm kuyruğumu kistirdim usul usul geri döndüm diyen mi ararsın yok ben 2000 km yol kat ettim büyük umutlarla geldim avucumu yaladım geri döndüm diyen mi ararsın herkes birşeyler mırıldanıyor kardeşimin Selim'le ilk ben görüştüm ama sizin gibi değil çıkardım koydum masaya dedim nedir bu tahtada olanlar asönsör gibi bir asagi bu yukarı dedi ben hiç bir şey bilmiyorum işte değişik aracı kurumlardan 30 40 kişi girmiş tahtaya onlar oynuyor falan fistan birşeyler söylüyor dedim sen ne anlatıyorsun senin bilgin iznin olmadan bu hisseye kim girip oynaya bilir bu başladı kıvırmaya işte cemeşta rıza kutlunun adamları da böyle yapmistaa hepsi ceza almış da konuyu başka yerlere çekmeye başladı dedim beni dinlemiyor musun lannn sen ben ne öğrenmek istiyorum sen ne anlatıyorsun bak dedim deveden büyük fil var aklını başına devşir benim canımı sıkmaya başladı bu tahta benim zararim çıkacak tabii bu bilmiyor elimdeki lot adedini bak dedim benim şu kadar lotum var bana gün ver o güne kadar elimde tutacagimm bu lot miktarını duydumu şaşırdı sürat ifadesinden anladım bana seni buraya gönderenlere şöyle işte şöyledir böyledir bende o kadar anlamam bu hisse işlerinden hala anlamıyorum da neyse şirkette para yok mali sıkıntıdayiz falan fistan birşeyler geveledi yer harami dere mintay tekstilin olduğu yer anlattiklarimda en ufak yalan yoktur gerçi beni eskiler bilir burdan canlı yayinla besiktas fulya Polat tower daki yatırımcı ilişkilerini basmaya gittigimi burdan duyurmustum beni kapida guvenlik ordusu karsilamis su an kapali ciktilar falan diyerek beni o kata cikarmamislardi neyse yoruldum Parti 2 _selim'in adamından elden para alma Selim'le mahkemelik olma sürecini canım ne zaman yada yeri geldiğinde yacacagim
Neyse şimdi artık konumuza gelelim... Kervanı yorumlayalım...
geçen hafta iki-üç ilginç KAP haber geldi. Birisi Güven Varlığa olan borç haberi
burada güven varlığa toplam borç aşağı yukarı 80 milyon
fakat takibe konu olan tutar 35 milyon... şirket şu ana kadar ne güven varlığa ne de fiba banka ödeme yapmadığına göre... yapılandırma da söz konusu olsa bildirimde bulunurlardı...
Eeee o zaman sen 80 milyonluk alacağın için niye 35 milyonluk takibe başlıyorsun...
Bu şu mu demek 35 milyona razıyım...
Diğer bir haber ise Antalya Lara ve Bursa otellerinin kıymet takdirinin 2 yıllık süresinin dolduğuna ve satışın düşürülmesi için icra dairesine başvurulmasına diye...
UYAP'tan baktım lara hala satışta 14 şubatta satışı gözüküyor. Ya icra dairesi bu talepleri kabul etmedi. Ya da şirket ihaleye gireceklere göz dağı veriyor... Bakın çamura yatarım ha diyor...
Ancak mevzuata göre 2 yılda bir kıymet takdiri yapılması gerekiyor...
Yani şirket ısrarla borçlarını ödemeyerek alacaklılarını sıkıştırmaya çalışıyor. Bu borçlar ya aynı anda kapanmaya başlar... ve bilançodaki borç değerlerinden çok çok altında olur bu anlaşmalar... Ya da otellerden bir kaçını kaptırabilir...
Ama işini sağlam yapıyorlar ihaleye kimse girmemesi için önceden mazeretlerini oluşturup... Alsanız bile mahkeme sürecine hazırlanın diyorlar...
diğer bir haber ise mintayın iflas erteleme talebi ile... Benim anladığım mintayın borcunun diğer bağlı ortak ve iştiraklere kefil olmasından kaynaklı deyip mintayın da iflas ertelemesini iptal ettireceklerdir...
Zaten basından takip ettiğimiz kadarıyla şirketlerin iflas etmesi de zorlaştırılıyor...
Yani şu anda şirket bütün gücünü borçlarına odaklamış ancak yine sineğin yağını çıkarma huylarından vaz geçmemişlerdir.
Güven varlığın takibine bakılırsa şirket borçlarından en az %50 ıskonto alacağa benzer...
ama bunları ne zaman açıklarlar... Bence aareal iyice sıkıştıktan sonra...
Yani şubat ortası mart sonu bu borçlarla ilgili gelişmeler olabilir...