Alıntı Originally Posted by muhabere Yazıyı Oku
Merhaba sayın freecell,
Grup dağılmış mı dağılıyor mu dedikoduları var. Ben sadece dedikodu olduğunu düşündüm. Ya da artniyetli birinin uydurması..

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam oyle istiyorlar ama

Maalesef daha guclu daha saglam hatta her gecen gun guclenerek devam ediyoruz...

Siz dedikodulara bakmayin

Ha grup nasil dagilir hocam tahta sahipleri buralarda tuttukca biz guclenmeye devam ederiz.

Yok yukarilara cekerlerse grupdaslarimiz akillarindaki gonullerindeki fiyata satar bizlere veda eder gider...

Iste bu lepisdesler bunu yediremiyor butun ky 35 kurustan 30 kurustan 20 kuruslardan versinler... Yok oyle dunya

Hep soyluyoruz ki artik kendileri de cikiyor ben aga babasiyim diyor... Adam sen kimsin bile diyemiyor... Cok buyuk rahatsizliklari var biliyoruz... Elinizi cebinize atacaksiniz...soyleyin aga babalariniza fiyati dusurerek degil yukselterek toplarsiniz hele hele kervanda her dusurdugunuzde mal kaptirirsin bireysel emeklilik gibi 3-5 atiyorum bakalim.... Ben sabirliyim... Siz ne kadar sabir edebileceksiniz tahtanin sozde sahipleri

Nasil ki ss ve avanesi yok iranli yok bilmem ne bilmem kac liralardan sattiysa geri alacaklar...

Zaten onlarin sasirdigi da ky nin bu kadar direncli ve organize olmasi

Rahatsizliklari oradan geliyor...

Elinde sozde hissesi olmayanlar kendi hissesinden cok burada yazanlar hissesi oldugunu beyan edip ben demedim miciler hep ayni degirmene su tasiyorlar...

Tasima suyla degirmen donmez... Bunu anlayacaklar...

Bugune kadar hep onlara rahatsizlik verdik vermeye devam edecegiz...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.