Merhaba sayýn freecell,
Grup daðýlmýþ mý daðýlýyor mu dedikodularý var. Ben sadece dedikodu olduðunu düþündüm. Ya da artniyetli birinin uydurmasý..
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba sayýn freecell,
Grup daðýlmýþ mý daðýlýyor mu dedikodularý var. Ben sadece dedikodu olduðunu düþündüm. Ya da artniyetli birinin uydurmasý..
Sayin sdksmr19 bakin farazi konusuyorsunuz.... Bakin ayni seyleri size yazayim... Sirketi aradiniz cvp mi vermedi... Vermek zorunda sikayet edin
Kapisina gittiniz yetkili mi bulamadiniz bulundurmak zorunda sikayet ediniz.
Spk bist yazi yazdiniz sikayet ettiniz cvp mi vermedi... Sikayet ediniz vermek zorunda
Eeee farazi konusun benimle gorusurler mi yav sen insan degil misin bir kovala bakalim... Sartlari zorla nasilsa birileri gorusuyor gorussun ama gelsin burada anlatsin ... Bak arkadas ne diyor ss ile gorustum anlatmak zorunda degilim diyor...kendince hakli buyur....
Ama biz anlattik tlfda anlattik buralarda yazdik. Bak simdi goruyorsun surekli hedefiz... Cunku amac ne grubu dagitmak... Insanlar bilgi almasin birlikte hareket etmesin 200 tane dilekce gitmesin.... Cunku bir dilekce gittiginde umursanmiyorsun ama 200 dilekce gidince yer yerinden oynuyor. Ne oluyoruz deniyor....
Ky birlik icinde olmasin ki kolay algi yapilsin 1 liralik maliyetli mali 35 kurustan alinsin...
Ne icin saldiriliyor.... Hukuki mucadele yapilmasin siz bilmiyor musunuz neler yaptik ne kadar ugrastik kac tane dilekceler yazdik...
Biz mucadelemizi yaptik yapiyoruz... Bakin bu laf bile hoslarina gitmiyor....
Grupta ki cogu arkadas burada yazmayi birakmisken aslinda en dogru karari vermisler...
Biz kimin ne amacla yazdigini hedeflerinin ne oldugunu zaten biliyoruz.
Bakin ama biz buradayiz kacmadik, gocmedik art niyetli yazanlarin karsisina dikildik...
Neymis 35 kurus ne yapalim... Maalesef lepistesler sabrimizi siniyor 5 yildan beri bekleyen var... Benim zamanim cok bu lepistesler kizsada ya herro ya merro aklimdaki fiyata gelmeden satmayacagim...
Kusura bakmasinlar....
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Hocam oyle istiyorlar ama
Maalesef daha guclu daha saglam hatta her gecen gun guclenerek devam ediyoruz...
Siz dedikodulara bakmayin
Ha grup nasil dagilir hocam tahta sahipleri buralarda tuttukca biz guclenmeye devam ederiz.
Yok yukarilara cekerlerse grupdaslarimiz akillarindaki gonullerindeki fiyata satar bizlere veda eder gider...
Iste bu lepisdesler bunu yediremiyor butun ky 35 kurustan 30 kurustan 20 kuruslardan versinler... Yok oyle dunya
Hep soyluyoruz ki artik kendileri de cikiyor ben aga babasiyim diyor... Adam sen kimsin bile diyemiyor... Cok buyuk rahatsizliklari var biliyoruz... Elinizi cebinize atacaksiniz...soyleyin aga babalariniza fiyati dusurerek degil yukselterek toplarsiniz hele hele kervanda her dusurdugunuzde mal kaptirirsin bireysel emeklilik gibi 3-5 atiyorum bakalim.... Ben sabirliyim... Siz ne kadar sabir edebileceksiniz tahtanin sozde sahipleri
Nasil ki ss ve avanesi yok iranli yok bilmem ne bilmem kac liralardan sattiysa geri alacaklar...
Zaten onlarin sasirdigi da ky nin bu kadar direncli ve organize olmasi
Rahatsizliklari oradan geliyor...
Elinde sozde hissesi olmayanlar kendi hissesinden cok burada yazanlar hissesi oldugunu beyan edip ben demedim miciler hep ayni degirmene su tasiyorlar...
Tasima suyla degirmen donmez... Bunu anlayacaklar...
Bugune kadar hep onlara rahatsizlik verdik vermeye devam edecegiz...
Aynen sayýn freecell,
Ýstedikleri kadar sesleri çýkabilir. Onlar yoluna biz yolumuza.. Ýnþallah güzel günler görürüz.. Ytd
Ins hocam ins...
Bakin adamlarda radar var gece mece demiyorlar takip ediyorlar buralari...
Neymis gruptan mezarci da faydalanacak diye rahatsiz olanlar olurmus... Hey Allahim yav bir sor bakalim adin bir kere gecmis mi??
Seni benden baska kaale alan var mi?
Bizim mucadelemiz piyonlarla degil aga babalarla...
Yazik frecelle gol attim diye sevinenler bir tane daha vardi senin gibi o da seviniyordu.... Siz once klasmaninizi yukseltin...
Birisi bunlari takdir edince sevinirler bak gordun mu benim icin ne diyor derler
Daha bazi seyleri dogruluk icin degil takdir edilmek icin yapmayi aliskanlik haline getirdikleri icin bu arkadaslarin familyasi ayni
Bakin yazi sekilleri bile aynidir... Yazik aga babalari talimati verir bunlar uygular...
Ama sevinsinler...
Mezarci bak capslerin guzel oluyor o konuda basarilisin bak takdir ettim...
Yazarsin artik frecell beni takdir etti diye...
Grupta isimiz gucumuz yok mezarci konusacagiz biz neredeyiz sen neredesin...
Oyun mu oynuyoruz iyi guldurdun beni gece gece yazmayayim dedim ama hadi bu da sana son olsun...
Yazdiklarinla kendini anlatmissin zaten anlatmaya gerek kalmamis))
Yav mezarci cok komiksin bak ben aga babalarini taniyorum da bak kendisi diger koyde sana ne yazmis dun de yazdim ona sor diye yine anlamamissin...
Bak tavukcu sana ne yazmis
"fernkk ben kimim mi oynuyoruz mezarcýnýn aga babasýyým desem sen anlatacakmýsýn yoksa laf salatasýna devammý ha unutmadan kim olduðumu açýk açýký yazmaya cesaret edemeyen bir korkaksýn neyse frenk aga babasý olduðum oðlum baba beni yatýr dedi ben gidiyorum onu uyutmaya sizde milleti uyutmaya gidin by made ýn tavukçu"
Simdi senin aga baban tavukcu tabi bu yarin horozcu obur gun hindici olabilir
Bana sayfalarca yazi yazacagina yav tavukcu sen benim nereden aga babam oluyorsun diye sor...
Biz onun kim oldugunu biliyoruz da aranizda nasil bir iliski var onu cozemedim... Kim kimi uyutuyor kim kimi yatiriyor kim kimin aga babasi bunu tavukcuya soracaksin...
Neyse sana bu kadari yeter... Senin de miadin doldu mezarci... Harcanan vakite yazik...
Part 1 _ Bakýyorum forumda bu aralar Selim'le bi gorusmedir gidiyor yok ben görüþtüm kuyruðumu kistirdim usul usul geri döndüm diyen mi ararsýn yok ben 2000 km yol kat ettim büyük umutlarla geldim avucumu yaladým geri döndüm diyen mi ararsýn herkes birþeyler mýrýldanýyor kardeþimin Selim'le ilk ben görüþtüm ama sizin gibi deðil çýkardým koydum masaya dedim nedir bu tahtada olanlar asönsör gibi bir asagi bu yukarý dedi ben hiç bir þey bilmiyorum iþte deðiþik aracý kurumlardan 30 40 kiþi girmiþ tahtaya onlar oynuyor falan fistan birþeyler söylüyor dedim sen ne anlatýyorsun senin bilgin iznin olmadan bu hisseye kim girip oynaya bilir bu baþladý kývýrmaya iþte cemeþta rýza kutlunun adamlarý da böyle yapmistaa hepsi ceza almýþ da konuyu baþka yerlere çekmeye baþladý dedim beni dinlemiyor musun lannn sen ben ne öðrenmek istiyorum sen ne anlatýyorsun bak dedim deveden büyük fil var aklýný baþýna devþir benim canýmý sýkmaya baþladý bu tahta benim zararim çýkacak tabii bu bilmiyor elimdeki lot adedini bak dedim benim þu kadar lotum var bana gün ver o güne kadar elimde tutacagimm bu lot miktarýný duydumu þaþýrdý sürat ifadesinden anladým bana seni buraya gönderenlere þöyle iþte þöyledir böyledir bende o kadar anlamam bu hisse iþlerinden hala anlamýyorum da neyse þirkette para yok mali sýkýntýdayiz falan fistan birþeyler geveledi yer harami dere mintay tekstilin olduðu yer anlattiklarimda en ufak yalan yoktur gerçi beni eskiler bilir burdan canlý yayinla besiktas fulya Polat tower daki yatýrýmcý iliþkilerini basmaya gittigimi burdan duyurmustum beni kapida guvenlik ordusu karsilamis su an kapali ciktilar falan diyerek beni o kata cikarmamislardi neyse yoruldum Parti 2 _selim'in adamýndan elden para alma Selim'le mahkemelik olma sürecini caným ne zaman yada yeri geldiðinde yacacagim
Neyse þimdi artýk konumuza gelelim... Kervaný yorumlayalým...
geçen hafta iki-üç ilginç KAP haber geldi. Birisi Güven Varlýða olan borç haberi
burada güven varlýða toplam borç aþaðý yukarý 80 milyon
fakat takibe konu olan tutar 35 milyon... þirket þu ana kadar ne güven varlýða ne de fiba banka ödeme yapmadýðýna göre... yapýlandýrma da söz konusu olsa bildirimde bulunurlardý...
Eeee o zaman sen 80 milyonluk alacaðýn için niye 35 milyonluk takibe baþlýyorsun...
Bu þu mu demek 35 milyona razýyým...
Diðer bir haber ise Antalya Lara ve Bursa otellerinin kýymet takdirinin 2 yýllýk süresinin dolduðuna ve satýþýn düþürülmesi için icra dairesine baþvurulmasýna diye...
UYAP'tan baktým lara hala satýþta 14 þubatta satýþý gözüküyor. Ya icra dairesi bu talepleri kabul etmedi. Ya da þirket ihaleye gireceklere göz daðý veriyor... Bakýn çamura yatarým ha diyor...
Ancak mevzuata göre 2 yýlda bir kýymet takdiri yapýlmasý gerekiyor...
Yani þirket ýsrarla borçlarýný ödemeyerek alacaklýlarýný sýkýþtýrmaya çalýþýyor. Bu borçlar ya ayný anda kapanmaya baþlar... ve bilançodaki borç deðerlerinden çok çok altýnda olur bu anlaþmalar... Ya da otellerden bir kaçýný kaptýrabilir...
Ama iþini saðlam yapýyorlar ihaleye kimse girmemesi için önceden mazeretlerini oluþturup... Alsanýz bile mahkeme sürecine hazýrlanýn diyorlar...
diðer bir haber ise mintayýn iflas erteleme talebi ile... Benim anladýðým mintayýn borcunun diðer baðlý ortak ve iþtiraklere kefil olmasýndan kaynaklý deyip mintayýn da iflas ertelemesini iptal ettireceklerdir...
Zaten basýndan takip ettiðimiz kadarýyla þirketlerin iflas etmesi de zorlaþtýrýlýyor...
Yani þu anda þirket bütün gücünü borçlarýna odaklamýþ ancak yine sineðin yaðýný çýkarma huylarýndan vaz geçmemiþlerdir.
Güven varlýðýn takibine bakýlýrsa þirket borçlarýndan en az %50 ýskonto alacaða benzer...
ama bunlarý ne zaman açýklarlar... Bence aareal iyice sýkýþtýktan sonra...
Yani þubat ortasý mart sonu bu borçlarla ilgili geliþmeler olabilir...
Yer Ýmleri