sn.frecell
iflaslar zorlamyor tam tersi iflas ertelemeleri zorlaiyor.yani daha rahat iflas karar verilecek
sn.frecell
iflaslar zorlamyor tam tersi iflas ertelemeleri zorlaiyor.yani daha rahat iflas karar verilecek
Ulan cibilliyetsiz............... Saylganlar .bu hissede .0.50..0.60..0.90 1.10 hi mi yokkkkk..0.34 al taaaaaaaaaaaaaaaaa........................... .................. Yetmezse.. Cevirrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................
irketlerin tasfiyesinden ziyade, ncelikle ticari hayatlarna devamlarn esas aldk. Alacaklar, srece etkin olarak dahil ettik” diye konutu.
https://www.google.com.tr/amp/s/www....ilacak-3047814
Hocam siz de haklisiniz bende nereden baktiginiza bagli...
LG-D855 cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
YATIRIM TAVSYES DELDR...
imdide fesih davasn geri ekme zerinden tartmalar ykselmilFesih davasn geri ekme artk grubun tercihi, fazla birey diyemeyiz. ama yatrmc lehine veya aleyhine sonular bak asna gre deiebilir.
Bir bakl asna gre eer fesih davasna sonu yatrmc lehine geliseydi, hisseyi bu kadar bask altnda tutmazlard, yukarlara atma zorunda kalabilrkerdl.
Sonuta uan hisseyi bu kadar bask altnda tutan tahtasn yapanlar farkl kiiler olduunu sanacak kadar kimse avansk deil. (0.60 dahi karsa bile fazla maliyeti olmazd bu rakamlardan Nike pek sat gelmezdi nk)
Bir baka bak asna gre (hani becerikli patronumuz irkette ok aresizi oynayarak bankalar knyeye getirin borcun yarsna fit edecek fikrini ile patronlara alk toplamak isteyenler var ya) fesih davalar srseydi bu bankalar dahada panikleyip daha kolay knyeye gelmez miydi![]()
Yok fesih davalarn geri ekilmesiyle kredil bulmann n alacakm falan, Gein bu masallar, gidin bu masallar bebelere anlattn. Gerek eski c gerek yeni cici diye tanmladnz bu ynetimler isteseler iki haftada yeniden ipoteklendirmelerle refinansman da salarlar, varlk satlyka da kaynak salarlard, tahsisli sermaye artyla kaynak salarlard, nk avukatlarnn da dedii gibi irket varlklarnn deeri yannda bu borlarn miktarnn pek nemi yok.
ZT nin Avukatlar bunu biliyor ama bankalarn avukatlar bunlar gremiyorlar ok avanaklar, yeni cici ynetimin marifetli oyunlarna yenik dp yaryayarya alacaa raz olup gideceklermi![]()
Areal bank ile de gerekte bir muhalefet olduuda hikaye gibi geliyor.. Bodrum hoteli ile ayn mevzularn farkl versiyonlar. Eer bor indirimi olsada belki dolamdaki dolayl hisseler zerine olan fayda salama anlamalaryla olur belki, yoksa ynetimin oyunlar onlar korkutacak ve alacaklarnn yarsna fit olurlar olay hikaye...
Adamlarn Almanyada da irketleri var baka ok sayda rketleri var, hangi lkede hangi bankada ne kadar nakit veya varlklar var olaynda ayr durum, kervn nda yeterinceden ok daha fazla kaynaklar vard, isteselerdi bu drt ylda btn sorunlar aacak ok ey yapabilirlerdi, . Ama ana konsantrasyonlar hep hissedarlar ekarte etmekti. Bunun iinde yapmadklarn brakmadlar. SPK nn tespitlerle ortada.
Ama bir sredir hep empoze edilmeye allan ey patronlarn iini kolaylatrlrsa ynetimin yannda saf tutulursa ancak yatrmclar bu drt yllk zararlarn kurtararak bu iten kurtulurlar . Dilerim bu duygu ve dnceyi empoze ederek yatrmclara yn verenlerin tespiti doru kar.
ar sreci ile ilgili soruma
SPK dan gelen cevap :
Sayn XXX XXXXX
lgi: 27.01.2018 Tarihli Bavurunuz
lgide kaytl bilgi edinme bavurunuzda zetle; Kervansaray Yatrm Holding A..'in (irket) ar ykmllne aykrlk nedeniyle devam eden yarglama srecine ve mevcut duruma dair bilgi talep edilmektedir. Kervansaray Yatrm Holding A.. ve irket ortaklarndan Zeynep TMER'e pay alm ykmll getirilmesi ve muafiyet talebinin olumsuz karlanmasna ynelik 27.1.2014 tarih ve 2/46 sayl Kurul kararna kar alan davada Mahkeme davann reddine karar vermitir. Davaclarn temyiz bavurusu da olumsuz sonulanmtr. Bunun zerine, davaclar tarafndan karar dzeltme talebinde bulunulmu olup, Dantay tarafndan bu talebin kabulne ve ilk derece mahkemesi kararnn bozulmasna karar verilmitir. Anlan bozma karar zerine ilk derece mahkemesince bozmaya uyularak dava konusu ilemin iptaline karar verilmitir. Sz konusu karara kar Kurulumuzca temyiz isteminde bulunulmu olup, Dantay 13. Dairesi'nin 28.9.2017 tarih ve E.2017/1939, K.2017/2453 sayl kararyla temyiz isteminin reddine, ilk derece mahkemesi kararnn onanmasna karar verilmitir. Bunun zerine anlan karara kar Kurulumuzca karar dzeltme yoluna bavurulmu olup, mevcut durum itibariyle karar dzeltme incelemesi devam etmektedir.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Tapatalk kullanarak iPhone araclyla gnderildi
Tekrar olay karar dzeltmeye girmi. Umarz SPK irket birleimi ile ilgili gerekli btn verileri net olarak masaya koyar ve herey tekrar yatrmclar lehine dner.
Daha nce, irket birleme ncesi ve sonras kervn n zsermaye ve flnabsal durumlarnn teknik verilerilerne gre byle bir irket birleiminin ar ekilde halka ak yatrmclarn ok aleyhine olduuna defalarca belirtildi Ve bu adeletizlii tek giderecek olan adil fiyattan ardr. Eer ar olmazsa ZT yatrmclar fena tm olacak. Burnunda verileri bilanolarda nettir.
Btn dava aamalarda sonra dzeltmende kararn deimesi pek grlm birey deil, zaten Dantayn sunduu bu birleme yatrmclar lehlne olmu irket zsermayesi ykselmi irket flnasal olarak glenmi spk yanl karar yznden irket zarar etmi hep glbi bir sr gereke hem gereklkten ok uzak, hem dava konuyla alakasz. Zaten gerekelere ieriindek alakaszla ve ierie baklnca kararlarn tarafsz olduu dnmek ok zor. Yaf bu hukukular hi mi halka ak irketin birleim ncesi ve birleme ile olumu bilanolara bakmam. Hi mi birleimden sonraki ynetim icraatlar incelememi. Hi mi ortaklk yaplarna bakmam.
Yaf bu zt halka ak irketle birlemede yatrmclarn varln kendi lehine eriterek byk avantaj elde etmeseydi ne diye irketini getirip %80-90 orannda halka ak irket ile birletirsin, Sis iplii direk halka aar burdan edinecei naklitle finans bor sorunlarylada uramazd.
Umarz bu karar dzeltme srecinde defa herey teknik olarak detayl incelenir e ve halka ak irketin zt ye ait irketle birleimiyle deien gerekleriyle rten mantkla rten gerekelerle en doru kararlar verilir.
Bak sayn mezarc sana itham biz deil tavukcu yapm... Biz tavukcuyu biliriz tavukcu mezarcnn aa babasym diyor. Bize deil bak bir daha yazyorum tavukcuya soracaksn sen benim nereden aa babam oluyorsun diye... biz tavukculara laf sylyoruz. Ama ben mezarcnn aa babasym deyip sen de itiraz etmediin iin senin de doal olarak aa baban oluyor... Onun iin sylediklerinle yaptklarn birbirini tutsun... Bu tavukcu 10 saniyede karakter deitiren bir adam...mezarcnn aa babasym diyecek her eye laf syleyen mezarc yani senin de sesin kmayacak...))
demisin ki "Derinlik atmamdan bile rahatsz olmu. Neymis attm kademede 29 varm, 32 ,33 varm)" eee mezarc sen demedin mi eyyy ky koyun olmayn her eyi sorgulayn diye bak bizde sorguluyoruz... hayrdr 1 aylk almtn son aylarn en dk elemelerinde paylatn imdi niye paylamyorsun diye insann sorgulayas geliyor
)) eee mezarc sorgulaynca laf yok biz sorgulaynca bar... yok yle yaprana geldin mi apr upur sapna geldim mi meeee
demisin ki "Mcadeleye gelirsek benim* Icin mcadele vekalet gnderme olayinda ki fiyasko dan sonra bitmitir. " ncesi de yoktu zaten de glge etme baka isteimiz yok...
gelelim habere koca haber de neymi yryeceiz demiiz de niye yrmemiiz gel yryelim desek... naslsa siz yryeceksiniz siz kazannca ben de kazanrm dersin... eee sonra hesap sorarsn bunu bir ge mezarc... yav haberi okusan biraz yzn kzarr bu adamlar mahkemeye vermek iin irket merkezine tebligat gndermiler adrese ulalmad deyince bir arkadalarn gndermiler bakmlar adreste kimse yok bununla ilgili ikayetler yapmlar irket 3-4 defa KAP a aklama yapmak zorunda kalm... bunu basnda yaymlatm... bu kadar emek harcam ama sen bu haberin iinden eeee niye yrmyorsun de hey Allahm tabi insan gnl ile grr iyiyi grmek isteyen emei grmek isteyen grr... ama senin gnln naslsa artk anlayamadm.
birde byle bir cmle kurmusun
"smail olayina gelirsen
smaille.tlf gruyorduk dava olayn, acmami sylyordu. Yalniz onada unu soyledim bi dusuneyim nakite ihtiyacm var benim icin sknt olabilir diye.Kendisi avukatn ucret konusunda yardimci olacan da syledi. Ben dnmek istediimi syledim "
bak hala alg peindesin avukat bizden bir lira dahi avukat creti almad... hangi gruba girdiini ok iyi biliyorsun da arptma yapyorsun... gelip 2 gn bile durmadan girdiin grup genel kurul ve fesih davalar grubuydu... kimse bir kuru avukat creti DE ME D... mahkeme masraf da ilk balarda imkan olmayanlardan almadmz da oldu. ancak ortalama mahkeme sreleri boyunca 100 tl'yi gememitir... katlmamana sayg duyarz ama yok hatrlamyorum bilmem ne diyerek insanlar zan altnda brakma... Biz de buna kzyoruz ite...
bu yazdn bizim iin de geerli "4 yildir burdayim hisseml bekliyorum. Satmaya muhtac kalmadikcada beklemeye devam edeceim.
Polemie girmek isteyen iftira amur atan kim olursada karln veririm. Alnimiz ak bizim." koyun ky olmamak iin sorguluyoruz..."
onun iin eletirirken dikkat edeceksin ki seni de eletirirken insanlar dikkat etsin...,
madem bu kadar madursun... madurlara yok ss hakl yok siz koyun musunuz? yok bir mcadelede hrsza hi bir ey sylemezken hep ev sahibine saldrrsan kendinde eletiriye maruz kalrsn...
tamam m mezarc... bilmem anlatabildim mi bak seni senin cmlelerinle anlattm...
YATIRIM TAVSYES DELDR...
gein bu hikayeleri bunu bebelere anlatn... bu cmleler bana nereden tandk geliyor acaba 1prometheus...
biz buradan gruptan bas bas barrken bodrum otelini mega varlk ucuza kapatacak derken yine byle demitiniz
koca oteli 40 ksr milyona gidiyordu... Doru mu?? ahhhh 1 prometheus ahhhh
bak bankac arkadan varsa sor... bankalarla borlular arasnda pazarlk olur... bunu defalarca anlattk... kazan kazan politikasdr.
haaa diyorsun ki aareal bank laray satar... hani Recep VEDK'in bir sahnesinde bilmem ka balk yaar burada diyor Recep'te say diyor ya... sen satlr diyorsan ben de sat diyorum... sa t la m yor.... lara oteli deersiz olduundan deil.. yoksa lara oteli 400 milyondan da ok deerli... dn ki ihaleye girecek adam belki piyasa fiyatnn 1/3 fiyatna belki de 1/4 fiyatna koca lara y almaya yanamyor... Niye adam 200 milyon yatracak belki aldktan sonra masraf yapacak... eeee irket mahkemeye verecek bir sene sonra mardan oteli gibi belki de geri vermek zorunda kalacak... senin 200 milyonun olsa bu riske girer misin???
bu sylediklerim termal iin geerli deil... korktuklar da onun sat zaten...
"Bir baka bak asna gre (hani becerikli patronumuz irkette ok aresizi oynayarak bankalar knyeye getirin borcun yarsna fit edecek fikrini ile patronlara alk toplamak isteyenler var ya) fesih davalar srseydi bu bankalar dahada panikleyip daha kolay knyeye gelmez miydi" gelirdi tabi de kim gelirdi bakardk... fesih davas olan bir irket para ekemez, yaplandrmay kolay kolay yapamaz ya bunu niye anlamyorsun bir aratr bankacyla gr...
"patronlarn iini kolaylatrlrsa ynetimin yannda saf tutulursa ancak yatrmclar bu drt yllk zararlarn kurtararak bu iten kurtulurlar" kim bunu empoze ediyor... yav arkada bak biz sana kanunen olabilecekleri yazyoruz... kim patronlar tutuyor herkes tnelin ucunda k aryor aratryor... akam hayal kuruyorsun kafanda kuruyorsun sabah buraya yazyorsun... bak bunu onlarca yazdk kim?? hangi yazdan kimin yazsndan kardn bunlar enteresan adamsn hocam...
"Yok fesih davalarn geri ekilmesiyle kredil bulmann n alacakm falan, Gein bu masallar, gidin bu masallar bebelere anlattn. Gerek eski c gerek yeni cici diye tanmladnz bu ynetimler isteseler iki haftada yeniden ipoteklendirmelerle refinansman da salarlar, varlk satlyka da kaynak salarlard, tahsisli sermaye artyla kaynak salarlard, nk avukatlarnn da dedii gibi irket varlklarnn deeri yannda bu borlarn miktarnn pek nemi yok." evet ama aareall bu kadar gm ler iinde sadece lara ve termali icraya kartabilir ya da gven varlk sadece kunduyu kartabilir... bir dn bakalm bunlar ipotek verdii iin olabilir mi??? yav hocam sen hangi lkede yayorsun??? bak bunun cevabn yukarda yazdm... adamlarn mal kymetli kolay kolay satmadlar... biz hep ne dedik niyet dedik... niyetleri bankalara olan borlarn krdrmak... gayrimenkullerini satmak deil ki?
yoksa yz bin defa satlrd hepsi biz ne diyoruz sen neredesin
hocam hayaller sizin sylediiniz gibi ama maalesef gerekler bunlar...
ar olayna gelirsek karar dzeltme in lehimize olur ... dier karar dzeltmeden ar olayn onlar dndrdler. Ama bana sorarsanz ar olaynn dnmesi %1 bile deil in dner ama ok zor...
Bu arada bu davay da takip ediyoruz... sayn 1prometheus sonra vay efendim bunlar arya kar diye kurgulayp burada yazma...
YATIRIM TAVSYES DELDR...
Yer mleri