Bence burda hic yazmayalim,cidden.Degmez bu adilere.Eminim yardakcilar burayi takip ediyordur.Bak Keskinali bile kustu.Yatirimci X sonunda bize hak verdi cekti gitti.En iyisini yspiyorlar.
Printable View
Bencede kimse burda yorum yazmasın
Yatırımcı x şimdi GENTS a yazıyor. O geldi geleli GENTS cuvallladi. Adamın GENTS a nazarmi etti neyapti anlamadım.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar buralardayım ilgilenemiyorum hisseyle.saglık sorunlarım var kısa sürede aranıza dönerim inşallah.
Geçmiş olsun abi.
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=aslan3800;1324972]Yatırımcı x şimdi GENTS a yazıyor. O geldi geleli GENTS cuvallladi. Adamın GENTS a nazarmi etti neyapti anlamadım.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/
Ben zarar ettiğim hiç bir hissenin peşini bırakmam.Ha unutma mart 22 de 1.35 den Emkele girdiğimde ordan 2 tl ye çıktı beklentim yüksekti çünkü 9 aylıkta kar bekliyordum ve satmadım bu taktik hata hisseyi bana 1.31 den satırdı.Emkelde de çok az bir lot bıraktım izlemek için hatta bugün emkelde öğleden sonra trade bile yaptım öğleden sonra...Madem şuraya yazmışsın Yatrımcı x Gentaşa girdi Gentaş çuvalladı diye yazmışsın..Bana da söz hakkı doğdu açıklıyayım....Emkel i dün 1.31 den sattıktan sonra Gentaş a 1.46 dan Ege Seramiğe de 3.94 ten girdim Ege Seramik bugün %6 primle 4200 den Gentaş da 1.49 dan kapattı..Ama şunu net biliyorum ki Gentaş piyasanın en sağlam hisselerinden biri..Ege Seramik de öyle...Bir de Çemtaş aldım 3.48 den ve kafam rahat..Emkel bundan sonra benim için al sat hissesi 21 yıllık bir borsacı olarak 8 aylığın hesabını uygun gördüğümde günlük tradelerle acımı çıkarmaya çalışırım..Girdiğim yeni hisselerden o zararı çıkaracağıma net inanıyorum..(YTD)
emkelde 1,35 bana göre kritik bir eşik bunun üzerine attığı zaman işlerin rengi değişir yükseliş furyası başlar. daha önceki 2 lira yürüyüşüde 1,30-35 ten falan başlamıştı. Buralardan alıp 1,75 üzerindeki her değerde satarsın. Bazıları gibi 1,35 ten alıp 2 ye adar geldiğinde satmamak hata. şimdi ucuz şimdi alıp 2 lirayı gördün mü satacaksın. hisseyle evlenmenin gereği yok.