Sayfa 521/630 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon
Arama sonucu : 5036 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1.  Alıntı Originally Posted by ertunca Yazıyı Oku
    Hacimli yükseldi. Yarın rengini belli eder.
    Bence burda hic yazmayalim,cidden.Degmez bu adilere.Eminim yardakcilar burayi takip ediyordur.Bak Keskinali bile kustu.Yatirimci X sonunda bize hak verdi cekti gitti.En iyisini yspiyorlar.

2. Bencede kimse burda yorum yazmasın

3.  Alıntı Originally Posted by YATIRIMCI-X Yazıyı Oku
    Daha geçen hafta sözde yabancı oranı ya da bıyıklı yabancı ya da Hüso nun malı diyelim ne derseniz deyin bu oran %6.06 iken dün itibari ile sadece ellerinde %0.87 kaldı..Kim bilir belki bugün onu da satarlar..Peki bu satılan malları kim alıyor..iş yatıırm,ak yatırım,garanti yatırım,yapıkredi yatırım vb.Bu alan aracı kurumlar hüsunun ikinci hesabı mı yoksa bu aracı kurumların müşterileri mi onu bilmiyorum.Şayet Hüso nun ikinci hesapları ise Citti hesabından bu hesaplara aktarıyor.Şayet kendi hesapları değilse küçük yatırımcı alıyorsa bu olumsuz..Sakın kimse etkimde kalmasın ben bu hissenin 9 aylıgını gördükten sonra fikrim değişti ve tam bir kumar kağıdı olduğu düşüncesi oluştu..Ben 22 martta 8 ay önce 1.35 den ilk aldığım malı defalarca karlı satabilirdim..Hadi 2 tl olmasında 1.8 lerden 1.7 lerden çok rahat satardım.Bakıyorum adamlar alıp satıyor..Oysa bu senedi ilk aldığımda bayağı umutluydum..Ucuz ve diplerde sürünen büyümenin başında bir şirket sanmıştım..50 milyon cirodan kar etmeyen bir şirket için ne yazacağımı bilmiyorum..Patron şöyle böyle diyerek nereye kadar..Patronu değiştirme kudretim olmadığına göre dün 1.31 den 8 ay bekleyerek zararla çıktım..izlemek içinde çok az bıraktım..Ha 5 tl yede gidebilir ya da buralarda da sürünebilir onu bilemem ama beynimde hep yine patron ne yapar kar mı yoksa yine stokları ciroyu yüksek gösterip ama karı ne tür oyunlarla saklar bunu düşünmekten yoruldum..Bu bana ait bir düşüncemdir hiç kimsenin etkilenmesini istemiyorum,belki benim gibi düşünenler döküldükçe o zaman hisse onlarda toplandıkça o zaman karı açıklayıp götürebilir..17 yıldır sürünen bir hisse 8 ayımı yedi...Bir şansım var düşen bir piyasada karlı bir çok şirketin hissesi düştü ve kafamdaki rakama geldi..Ama bu düşerse bunda da al sat yapacağım...Ha giderse de yolu açık olsun...Herkese bol kazançlar dilerim..(YTD)
    satmanı bekliyorlarmış

4.  Alıntı Originally Posted by Serhatediz Yazıyı Oku
    Bence burda hic yazmayalim,cidden.Degmez bu adilere.Eminim yardakcilar burayi takip ediyordur.Bak Keskinali bile kustu.Yatirimci X sonunda bize hak verdi cekti gitti.En iyisini yspiyorlar.
    Yatırımcı x şimdi GENTS a yazıyor. O geldi geleli GENTS cuvallladi. Adamın GENTS a nazarmi etti neyapti anlamadım.

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Arkadaşlar buralardayım ilgilenemiyorum hisseyle.saglık sorunlarım var kısa sürede aranıza dönerim inşallah.

6.  Alıntı Originally Posted by KESKİNALİ Yazıyı Oku
    Arkadaşlar buralardayım ilgilenemiyorum hisseyle.saglık sorunlarım var kısa sürede aranıza dönerim inşallah.
    Geçmiş olsun abi.

MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. [QUOTE=aslan3800;1324972]Yatırımcı x şimdi GENTS a yazıyor. O geldi geleli GENTS cuvallladi. Adamın GENTS a nazarmi etti neyapti anlamadım.

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/

Ben zarar ettiğim hiç bir hissenin peşini bırakmam.Ha unutma mart 22 de 1.35 den Emkele girdiğimde ordan 2 tl ye çıktı beklentim yüksekti çünkü 9 aylıkta kar bekliyordum ve satmadım bu taktik hata hisseyi bana 1.31 den satırdı.Emkelde de çok az bir lot bıraktım izlemek için hatta bugün emkelde öğleden sonra trade bile yaptım öğleden sonra...Madem şuraya yazmışsın Yatrımcı x Gentaşa girdi Gentaş çuvalladı diye yazmışsın..Bana da söz hakkı doğdu açıklıyayım....Emkel i dün 1.31 den sattıktan sonra Gentaş a 1.46 dan Ege Seramiğe de 3.94 ten girdim Ege Seramik bugün %6 primle 4200 den Gentaş da 1.49 dan kapattı..Ama şunu net biliyorum ki Gentaş piyasanın en sağlam hisselerinden biri..Ege Seramik de öyle...Bir de Çemtaş aldım 3.48 den ve kafam rahat..Emkel bundan sonra benim için al sat hissesi 21 yıllık bir borsacı olarak 8 aylığın hesabını uygun gördüğümde günlük tradelerle acımı çıkarmaya çalışırım..Girdiğim yeni hisselerden o zararı çıkaracağıma net inanıyorum..(YTD)
    Son düzenleme : YATIRIMCI-X; 30-11-2017 saat: 22:47.

8. emkelde 1,35 bana göre kritik bir eşik bunun üzerine attığı zaman işlerin rengi değişir yükseliş furyası başlar. daha önceki 2 lira yürüyüşüde 1,30-35 ten falan başlamıştı. Buralardan alıp 1,75 üzerindeki her değerde satarsın. Bazıları gibi 1,35 ten alıp 2 ye adar geldiğinde satmamak hata. şimdi ucuz şimdi alıp 2 lirayı gördün mü satacaksın. hisseyle evlenmenin gereği yok.

Sayfa 521/630 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •