rusya operasyonları tamamı ile riskli şu anda. mevcut yaptırımlar çerçevesinden bakınca.."yatırım tavsiyesi değildir"
Printable View
rusya operasyonları tamamı ile riskli şu anda. mevcut yaptırımlar çerçevesinden bakınca.."yatırım tavsiyesi değildir"
Hisse şu anda diplerde
rusya operasyonları ABinbev ortaklığı , Anadolu Efes için oldukça önemli detaylar.
Sadece ukrayna, rusya değil o bölgede çok geniş bir coğrafyada faaliyet alanı var.
Zaten Ukrayna işi iptal, rusya konusu da yaptırımlar nedeniyle tamamen belirsiz, o coğrafya daki tüm operasyonlar belirsiz bir süre için tehlike altında.
O belirsiz süre ne kadar ? toplam ne kadar tahrifat yaratacak ? Ciro - Kar - Varlık ilişkisini ne kadar etkileyecek ? bir görmek lazım.
Sonuçta temettü dağıtan değerli bir şirket, son dönem karlılığını beğenmiyorum gerçi, şu anki fiyatlar ile bile 13.5 fk.
durumlar bir netleşip, fiyatlar oturunca bir değerlendirmek istiyorum açıkçası. Ama önce bir görmek lazım
"yatırım tavsiyesi değildir"
Aefes'de ne çok dayak yedi yahu.
Bira işini geçtim tamam.cocacolanın yarısı aefes'in . Coca colanın yarısının piyasa değeri kadar değeri kalmamış.
Yavrusu babasinı geçmiş.
Batık üzerinden değerlendiriliyor ama
Hisse düzenli temettü ödüyor.
Yani batık olamaz.
Aşırı değersiz olmuş. Yanlış olmuş.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2018 de 4 milyar dolarlık piyasa değerindeymiş. Şimdi. 900 milyon dolar.
nooldu dünya başınıza mı yıkıldı, hayırdır.