Originally Posted by
hayek
rusya operasyonları ABinbev ortaklığı , Anadolu Efes için oldukça önemli detaylar.
Sadece ukrayna, rusya değil o bölgede çok geniş bir coğrafyada faaliyet alanı var.
Zaten Ukrayna işi iptal, rusya konusu da yaptırımlar nedeniyle tamamen belirsiz, o coğrafya daki tüm operasyonlar belirsiz bir süre için tehlike altında.
O belirsiz süre ne kadar ? toplam ne kadar tahrifat yaratacak ? Ciro - Kar - Varlık ilişkisini ne kadar etkileyecek ? bir görmek lazım.
Sonuçta temettü dağıtan değerli bir şirket, son dönem karlılığını beğenmiyorum gerçi, şu anki fiyatlar ile bile 13.5 fk.
durumlar bir netleşip, fiyatlar oturunca bir değerlendirmek istiyorum açıkçası. Ama önce bir görmek lazım
"yatırım tavsiyesi değildir"
Size hak veriyorum, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in, Nato ittifakının Mukabele Kuvveti'nin ilk kez Doğu Avrupa'ya konuşlandırılacağını açıklaması durumun ciddiyetini gösteriyor.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yer İmleri