Originally Posted by
hayek
rusya operasyonlarý ABinbev ortaklýðý , Anadolu Efes için oldukça önemli detaylar.
Sadece ukrayna, rusya deðil o bölgede çok geniþ bir coðrafyada faaliyet alaný var.
Zaten Ukrayna iþi iptal, rusya konusu da yaptýrýmlar nedeniyle tamamen belirsiz, o coðrafya daki tüm operasyonlar belirsiz bir süre için tehlike altýnda.
O belirsiz süre ne kadar ? toplam ne kadar tahrifat yaratacak ? Ciro - Kar - Varlýk iliþkisini ne kadar etkileyecek ? bir görmek lazým.
Sonuçta temettü daðýtan deðerli bir þirket, son dönem karlýlýðýný beðenmiyorum gerçi, þu anki fiyatlar ile bile 13.5 fk.
durumlar bir netleþip, fiyatlar oturunca bir deðerlendirmek istiyorum açýkçasý. Ama önce bir görmek lazým
"yatýrým tavsiyesi deðildir"
Size hak veriyorum, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in, Nato ittifakýnýn Mukabele Kuvveti'nin ilk kez Doðu Avrupa'ya konuþlandýrýlacaðýný açýklamasý durumun ciddiyetini gösteriyor.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yer Ýmleri