Aþaðýdaki yazýyý dün Ereðli'de yazmýþtým. O sayfada yüz bulamayýnca buraya gelmiþsiniz, fazla hareket olmadýðýndan bakmamýþtým. Hatta hissem %4 çýktý yine bakmadým, hani iþin bu diyorsunuz ya....
Sizi tanýmýyorum sn dealer35 þimdi sizi de benim adamým diye atfedecekler muhtemelen (daha önce örnekleri oldu) ama kusura bakmayýn þimdiden ve samimi yaklaþýmýn için çok teþekkür ederim.
Ben yatýrým yaptým evet, Ereðli'ye de yaptým 3 yýl yerinde sayacak diye yapmadým, ben mi biliyorum piyasayý da yönlendiriyorum ALLAH aþkýna biraz akýl lütfen... Þu sayfada da iki kiþi çýkýp ne saçmalayýp sayfayý karýþtýrýyorsunuz arkadaþ demiyor bunlara o arkadaþlara da teessüf ediyorum.
Daha ne yazayým ki bilemiyorum. Aþaðýdaki tespitim doðru...
Dünkü Ereðli sayfasýndaki yazým:
Matheus bir PARANOYAK.
Borsada paranoyak gibi olunmasý aslýnda anlaþýlýr bir þey kazýk yememek adýna ama o bunu tam anlayamamýþ, virüsü bir yerden kapmýþ ve onu tüm hayatýnda yaþýyor.Tedavi olursa düzelebilir.
Baþkalarýný o yüzden anlayabilmesi mümkün deðil.
Benim tanýmým gayet basit; talihsiz bir temettücü, kendi halinde ve girdiði hisselerde sürekli tokat yemiþ, 6 ay önce kaybettiði Ereðli lotlarý düzeyine henüz tekrar ulaþamamýþ,hatalarýndan ders almaya çalýþan, büyük konuþmamayý öðrenmiþ, basit bir yatýrýmcý...
Benim gibi binlercesi var...
Ama o hastalýk beni milyarlarý idare edebilecek, onlara yön verip, insanlarý etkileyecek kadar büyütüp paranoyaklaþtýrabiliyorlar gözünde..
KEÞKE ÖYLE OLSAYDIM, para meselesini çözmüþ olurdum

Alýntý yaparak yanýtla
Tam paranoyak... 

Yer Ýmleri