14.20 tavan oldu ama aşırı sığ Borsada fiyat yoktur,trend vardır.
Trend varsa fiyat önemsizdir.
Printable View
Kap haberini yorumlayabilir müsimiz
Sermayedeki değişim sonra rutin ANASÖZLEŞME DEĞİŞİKLİĞİ İŞLEMLERİ gibi geldi bana
Şöyieki, halen değişmemiş anasözleşmede sermaye 28.977.661 TK gözükmektedir.Yasal olarak Kentin yaptığı sermaye artırımın (220 milyon TLnin) anasözleşmede gösterilebilmesini sağlayan SPK Onayıdır. Aşağıdaki gibi;
ESKİSİ
"Şirketin çıkarılmış sermayesi 28.977.661 Türk
Lirası olup, söz konusu çıkarılmış sermayesi
muvazaadan ari şekilde tamamen ödenmiştir."
iken,
YENİSİ
"Şirketin çıkarılmış sermayesi 220.000.000 Türk
Lirası olup, söz konusu çıkarılmış sermayesi
muvazaadan ari şekilde tamamen ödenmiştir."
olacaktır.YTD.
Mgus açıklamış zaten. Gerçekleşen rüçhan sonrası ticaret sicilde kayıtlı sermayenin değişikliği ile ilgili.
Dikkatimi çeken Spk 06.11'de onaylamış.
Dün uzun aradan sonra tavan oldu. Bir aydan biraz fazladır hacim 20-25 k olmuyordu. Hisse buzdolabında gibiydi dün hacimlendi bakalım bugün nasıl olacak.
Şirketin özsersi 750 milyon civarında ama borsa da piyasa değeri olmuş 75 milyar. 100 kat üstü.
Şirketin özsermayesi ile yıllık dönemsel karını ne kadar ve piyasa fiyatı ile karşılaştırınca manzara ilginç! Hani Her yıl düzenli 7-8 milyar kar etse, bu fiyatlanmalar normal karşılanabilinir.
Tabi yurdum borsasında hisse daha da primlenmez demek değil, çok daha da düşebilir de çıkabilir de, yurdum borsasında baş rol oyuncunun hisse pozisyonuna bağlı hersey.
Bir pd/dd,f/k analizcisi daha :)
Arkadaşın diğer yorumlarına da baktım 3-5 hisseye daha fırçayı basmış geçmiş. Zabitlik yapıyor sanırım.
Şuan hisse iyi fiyatlanıyor. Beklediğimiz dalgayı erken mi? Yakaladık yoksa. Geçen hafta iki küçük alım yaptım, iki tane daha yapacaktım. yapsam mı çelişki de kaldım şimdi.
YTD