Sayfa 522/650 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 4,169 - 4,176 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

14.20 tavan oldu ama aşırı sığ
     Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    Bedelli yaptı dolaşımdaki pay artti ama aynı saatlikte flama var 342 hedefli
    Saat 14.06

Borsada fiyat yoktur,trend vardır.
    Trend varsa fiyat önemsizdir.
    Borsada fiyat yoktur,trend vardır.
    Trend varsa fiyat önemsizdir.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

2. Kap haberini yorumlayabilir müsimiz

Alıntı Originally Posted by Borsaadrenalin Yazıyı Oku
    Kap haberini yorumlayabilir müsimiz

Sermayedeki değişim sonra rutin ANASÖZLEŞME DEĞİŞİKLİĞİ İŞLEMLERİ gibi geldi bana
    Şöyieki, halen değişmemiş anasözleşmede sermaye 28.977.661 TK gözükmektedir.Yasal olarak Kentin yaptığı sermaye artırımın (220 milyon TLnin) anasözleşmede gösterilebilmesini sağlayan SPK Onayıdır. Aşağıdaki gibi;

ESKİSİ
    "Şirketin çıkarılmış sermayesi 28.977.661 Türk
    Lirası olup, söz konusu çıkarılmış sermayesi
    muvazaadan ari şekilde tamamen ödenmiştir."
    iken,
    YENİSİ
    "Şirketin çıkarılmış sermayesi 220.000.000 Türk
    Lirası olup, söz konusu çıkarılmış sermayesi
    muvazaadan ari şekilde tamamen ödenmiştir."
    olacaktır.YTD.

4.  Alıntı Originally Posted by Borsaadrenalin Yazıyı Oku
    Kap haberini yorumlayabilir müsimiz
    Mgus açıklamış zaten. Gerçekleşen rüçhan sonrası ticaret sicilde kayıtlı sermayenin değişikliği ile ilgili.
    Dikkatimi çeken Spk 06.11'de onaylamış.
    Dün uzun aradan sonra tavan oldu. Bir aydan biraz fazladır hacim 20-25 k olmuyordu. Hisse buzdolabında gibiydi dün hacimlendi bakalım bugün nasıl olacak.

5. Şirketin özsersi 750 milyon civarında ama borsa da piyasa değeri olmuş 75 milyar. 100 kat üstü.

Şirketin özsermayesi ile yıllık dönemsel karını ne kadar ve piyasa fiyatı ile karşılaştırınca manzara ilginç! Hani Her yıl düzenli 7-8 milyar kar etse, bu fiyatlanmalar normal karşılanabilinir.
    Tabi yurdum borsasında hisse daha da primlenmez demek değil, çok daha da düşebilir de çıkabilir de, yurdum borsasında baş rol oyuncunun hisse pozisyonuna bağlı hersey.
    Son düzenleme : 1prometheus; 17-11-2020 saat: 15:00.

Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Şirketin özsersi 750 milyon civarında ama borsa da piyasa değeri olmuş 75 milyar. 100 kat üstü.

Şirketin özsermayesi ile yıllık dönemsel karını ne kadar ve piyasa fiyatı ile karşılaştırınca manzara ilginç! Hani Her yıl düzenli 7-8 milyar kar etse, bu fiyatlanmalar normal karşılanabilinir.
    Tabi yurdum borsasında hisse daha da primlenmez demek değil, çok daha da düşebilir de çıkabilir de, yurdum borsasında baş rol oyuncunun hisse pozisyonuna bağlı hersey.
    Cevabı da vermişsin üstad.Dediklerin uzun vadedeki hali.Şimdiden kendisini gösteriyor.Bu arada kar artışı geometrik hızla artıyor...Kartonsan gibi mi acaba?YTD

7.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Şirketin özsersi 750 milyon civarında ama borsa da piyasa değeri olmuş 75 milyar. 100 kat üstü.

Bir pd/dd,f/k analizcisi daha
    Arkadaşın diğer yorumlarına da baktım 3-5 hisseye daha fırçayı basmış geçmiş. Zabitlik yapıyor sanırım.
    Şuan hisse iyi fiyatlanıyor. Beklediğimiz dalgayı erken mi? Yakaladık yoksa. Geçen hafta iki küçük alım yaptım, iki tane daha yapacaktım. yapsam mı çelişki de kaldım şimdi.
    YTD

Alıntı Originally Posted by Litlle Yazıyı Oku
    Bir pd/dd,f/k analizcisi daha
    Arkadaşın diğer yorumlarına da baktım 3-5 hisseye daha fırçayı basmış geçmiş. Zabitlik yapıyor sanırım.
    Şuan hisse iyi fiyatlanıyor. Beklediğimiz dalgayı erken mi? Yakaladık yoksa. Geçen hafta iki küçük alım yaptım, iki tane daha yapacaktım. yapsam mı çelişki de kaldım şimdi.
    YTD

Bu durumlarda ortaya çıkan bu tür analizleri görünce önceki sayfalara bakarım.Tavanlar öncesi gelmiş bu şekildeki analizciler. Bakalım bu sefer de de ne olcak?Hayırlısı.YTD.

Sayfa 522/650 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •