Kap haberini yorumlayabilir müsimiz
Sermayedeki deðiþim sonra rutin ANASÖZLEÞME DEÐÝÞÝKLÝÐÝ ÝÞLEMLERÝ gibi geldi bana
Þöyieki, halen deðiþmemiþ anasözleþmede sermaye 28.977.661 TK gözükmektedir.Yasal olarak Kentin yaptýðý sermaye artýrýmýn (220 milyon TLnin) anasözleþmede gösterilebilmesini saðlayan SPK Onayýdýr. Aþaðýdaki gibi;
ESKÝSÝ
"Þirketin çýkarýlmýþ sermayesi 28.977.661 Türk
Lirasý olup, söz konusu çýkarýlmýþ sermayesi
muvazaadan ari þekilde tamamen ödenmiþtir."
iken,
YENÝSÝ
"Þirketin çýkarýlmýþ sermayesi 220.000.000 Türk
Lirasý olup, söz konusu çýkarýlmýþ sermayesi
muvazaadan ari þekilde tamamen ödenmiþtir."
olacaktýr.YTD.
Mgus açýklamýþ zaten. Gerçekleþen rüçhan sonrasý ticaret sicilde kayýtlý sermayenin deðiþikliði ile ilgili.
Dikkatimi çeken Spk 06.11'de onaylamýþ.
Dün uzun aradan sonra tavan oldu. Bir aydan biraz fazladýr hacim 20-25 k olmuyordu. Hisse buzdolabýnda gibiydi dün hacimlendi bakalým bugün nasýl olacak.
Þirketin özsersi 750 milyon civarýnda ama borsa da piyasa deðeri olmuþ 75 milyar. 100 kat üstü.
Þirketin özsermayesi ile yýllýk dönemsel karýný ne kadar ve piyasa fiyatý ile karþýlaþtýrýnca manzara ilginç! Hani Her yýl düzenli 7-8 milyar kar etse, bu fiyatlanmalar normal karþýlanabilinir.
Tabi yurdum borsasýnda hisse daha da primlenmez demek deðil, çok daha da düþebilir de çýkabilir de, yurdum borsasýnda baþ rol oyuncunun hisse pozisyonuna baðlý hersey.
Son düzenleme : 1prometheus; 17-11-2020 saat: 15:00.
Bir pd/dd,f/k analizcisi daha
Arkadaþýn diðer yorumlarýna da baktým 3-5 hisseye daha fýrçayý basmýþ geçmiþ. Zabitlik yapýyor sanýrým.
Þuan hisse iyi fiyatlanýyor. Beklediðimiz dalgayý erken mi? Yakaladýk yoksa. Geçen hafta iki küçük alým yaptým, iki tane daha yapacaktým. yapsam mý çeliþki de kaldým þimdi.
YTD
Yer Ýmleri