Birazda bakış açısı tabi,çoğunluğun düşüncesi hisseye yön verir,(külahıma anlat tahtacı yön verir dediğinizi duyar gibiyim)
E çoğunluk hisse onda.
Enflasyon,faiz,dalgalı piyasa,beklenen global dalganın ülkemizde yaratacağı etki derken genelde bist güvenli liman olarak görülmez.
Şahsen fiziki olmayan bir altını gidipte sanal olarak bankadan alacağıma,sektör ortalamasının baya altında işlem görmeyi haketmeyen bir miktar Petun alırım.
Tavsiye içermez yazdıklarım.
Bu petunun tahtacısının fiyatla falan alakası yok gibi.Adam elindeki hisseleri sadece trade aracı olarak görüyor.Hissesinin fiyatı artmış azalmış umrunda değil gibi.Maliyeti muhtemelen sıfırın altındadır.Azıcık talep gelince nasıl az daha yukardan satarım hesabı yapıyor sanırım.Nasıl olsa arkası kesilecek eninde sonunda alttan yerine koyarım diye düşünüyor muhtemelen.
İnşallah birkaç çakal olmayan BY gelirde durum değişir.Alım dalgası olursa,Petunun piyasadaki senet sayısı kayıpları kısa sürede telafi etmeye müsait derecede.
Şirket isterse geri alım programı açıklayabilir.Yerli ve yabancı yatırımcıya iletilebilecek en güzel "Bakın hissem ucuz kaldı ve ben şirketimin arkasındayım."mesajıdır şirketin geri alım yapması.
Bu olurmu olmaz mı bilmiyorum,bilanço dışındaki alternatifleri düşünüyorum sadece.Yoksa bu Zalım daha süründüreceğe benzer.
En son yatırımcı ilişkileri ile konuştuğumda e -ticaret ile ilgili IT testleri devam ediyor yakında reklamlar yayınlanacak demişti.Ondan da ses seda yok.
22 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanmış bir teknik analiz videosu.
https://youtu.be/xPufRNRJpms
Videodaki kişiyi tanımam.Youtube petun yazınca çıkıyor analiz videoları.Bende en yeni tarihli videoya baktım.Paylaşımı yapan kişininde dediği gibi yatırım tavsiyesi değildir.
Hakkımızda hayırlısı olsun.Sağlıklı günler dilerim.Allah'a emanet olun.