Yarın neler açıklanacak acaba .
Restoran vs olabilir mi sokaklardaki
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Printable View
Yarın neler açıklanacak acaba .
Restoran vs olabilir mi sokaklardaki
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Reha bey , ORA avm , Alibeyköy de. Bilirim hikayesini. Yanlış lokasyon , yanlış mimari , hikayesi uzun oranın.
Son çalıştığım şirket gıda üzerine idi , avm fast court lara frainchise da veriyordu. Şahsım da , çalıştığım şirketden zaten , tabi ki fabrika müdürlüğü torpilini de kullanarak , 3 şube işletmeciliğini almıştım. Bizim şirket de ORA ile bi ön sözleşme yapmıştı. ORA nın patronları galiba bi devlet bankasından kredi alarak inşaatı tamamlayabilmişti. Ama yeteri kadar AVM yi dolduracak mağaza bulamadılar. Biz de , ön protokol yapmış olmamıza rağmen durumu gözledik , şirket olarak açtırmadık mağazayı baştan. Sanırım aldıkları kredi şartları da bi hayli ağırmış , yeterli mağaza da bulamadıklarından patladı ORA avm
Gelsin lahmacunlar, pideler, ızgaralar ama heç üzülmen, fotoğraf atarım!:kahkah:
Bir arkadaş geçmiş sayfalarda bahsetmişti. AVM iş yapması için 4 faktör var diye. 3 üne katılıyorum.
Sinema , Migros , LCW çok önemlidir. LCW ye mesela , 99 dan beri hisse net e üyeyim , fazla yazmıyorum , yazdıklarımın da yarısı herhalde bu topikde , bu topiğin seviyesinin ortalama üstü - hem entellektüel bilgi hem ekonomik güç - olduğunu da biliyor ve tanıdım artık , dediğim gibi LCW yeburun kıvırabilir , belki hiç alışveriş bile yapmamıştır ama ortadirek ziyaretçi sayısını direkt etkileyen bir mağazadır. Diğeri Migros tur. Sinema , gençler ve öğrencileri çeker daha çok