Sayfa 521/1000 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Sn. Hekimim bizi bitirecek arkadaşlar eğitim, iş, aş, ulaşım, ibadet, tatil, sosyal ilişki ne varsa ... kodu.

Geçen darıltmayı başarmıştık zor vaz caydırdık tekrar yüklenelim, yoksa taş devrine dönderecek Dünyayı!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

AVM patronları , kapalı da kalsa genelde kiralarını icra yolu ile de olsa alırlar , hem de sözleşme süresince , hele bir de iş yapan AVM ise , bi tarafları kalkmıştır zaten. Belli AVM lerde hatırlı kişileri araya sokmazsan , paran olsa bile dükkan tutamazsın. Sana yedirmezler. Ama bu durumda da olsa , AVM patronları kapalı kalmanın itibar noksanlığına katlanmak istemezler. İş yapan AVM , belli bir süre sonra müşterilerinin ayak alışkanlığını kaybedebilir. Bu durum ziyaretçi sayısımı etkiler ki , bu durum da m2 kira f,yatlarına direk etki edecektir

Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    10 yıl genellikle

İstanbul için
    Teşekkür ederim cevap için, peki ORA AVM'den ahali 1 yılda nasıl tüydü, bilginiz var mı?

Ben tabiki buradan örnek vereceğim, Park ve Sera AVM'den 3-4 yılda tüyenleri gördüm.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    gene ayarı bozuldu bunun ben gideyim yoksa müebbet yiyecem.
    Eyiydik yahu, büyük vukuatın olmadıkça dokanmıyordum zaten.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    AVM patronları , kapalı da kalsa genelde kiralarını icra yolu ile de olsa alırlar , hem de sözleşme süresince , hele bir de iş yapan AVM ise , bi tarafları kalkmıştır zaten. Belli AVM lerde hatırlı kişileri araya sokmazsan , paran olsa bile dükkan tutamazsın. Sana yedirmezler. Ama bu durumda da olsa , AVM patronları kapalı kalmanın itibar noksanlığına katlanmak istemezler. İş yapan AVM , belli bir süre sonra müşterilerinin ayak alışkanlığını kaybedebilir. Bu durum ziyaretçi sayısımı etkiler ki , bu durum da m2 kira f,yatlarına direk etki edecektir
    sn. roxette,

bazı avm lerde kiralama bedelleri ciro üzerinden oluyor diye biliyorum. mesela pendoria iş yapmadığı için ciro üzerinden belli oranda kiralamalar. bu doğruysa bu avm ler iyice cortladı? kirada talep edemez?
    men dakka dukka

6.  Alıntı Originally Posted by kxsr Yazıyı Oku
    sn. roxette,

bazı avm lerde kiralama bedelleri ciro üzerinden oluyor diye biliyorum. mesela pendoria iş yapmadığı için ciro üzerinden belli oranda kiralamalar. bu doğruysa bu avm ler iyice cortladı? kirada talep edemez?
    TSKB olan mı

Oraya Yusuf geldikten sonra kira kontratları yükseldi diye biliyorum ben

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim cevap için, peki ORA AVM'den ahali 1 yılda nasıl tüydü, bilginiz var mı?

Ben tabiki buradan örnek vereceğim, Park ve Sera AVM'den 3-4 yılda tüyenleri gördüm.
    Karşılıklı anlaşarak feshedebiliyorsunuz anlaşmayı .

Misal çok merkezi yere Media market açtı 1 sene olmadan kapattı

8. Yemek katında klasik markalar dışında diğer markaların 3 te 1 i gidiyor durumda her sene

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Sayfa 521/1000 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •