Keske vejeteryan olsa .. Tahmin bile edemezsiniz :yes: Bir sorun kendisine :he:
Yok artık, tercihmi değıstirmiş? :oleyo:
03-03-2018, 02:17
reha kaya
Alıntı:
Originally Posted by MedwiG
Onca yıl digiturk üyesiyim ilk defa bir fayda sağladılar cinemaximum Eskişehir’de digiturk üyelerine özel yeni vizyona giren kızıl serçe filmine davet ettiler ona gittik yeni geldim ..
Salonda herkes digiturk üyesiydi film aşırı Rusya ve putin dusmanligi içeriyor ama en önemlisi filmde çok çok 18+ durumlar var.. çok aile filmi terk etti .. Merak ediyorum digiturk yetkilileri bu filme insanları davet ederken hic izlemeden mi davet ediyor ? İnsanlar tercih eder gider ama sen davet ediyorsun ve film çok fazla +18 söz ve görüntü içeriyor .. Bir organizasyon yapıp insanlari davet edeceksen biraz dikkat etmek lazım..
Dominika Egorova (Jennifer Lawrence), Rus güvenlik servisinde eğitimli bir baştan çıkarıcı olan sparrow olma isteği üzerine eğitilir. Dominika vücudunu bir silah olarak kullanmayı öğrenir,
Konuyu okumadan mı, gittiniz? :oleyo:
03-03-2018, 02:32
guneysu
Jennifer Lawrence’ın Rus casusu canlandırdığı “Kızıl Serçe” yarın vizyona giriyor. Filme, çıplaklık ve şiddet sahneleri nedeniyle Türkiye’de 18+ yaş sınırı konuldu:yahoo:
03-03-2018, 03:14
MedwiG
Alıntı:
Originally Posted by reha kaya
. Dominika vücudunu bir silah olarak kullanmayı öğrenir,
Konuyu okumadan mı, gittiniz? :oleyo:
Ben digiturk’ün bir filme üyelerini davet ediyorsa o filmin böyle normalden fazla açık olabileceğini tahmin etmemiştim :yes:
03-03-2018, 03:19
MedwiG
Alıntı:
Originally Posted by guneysu
Jennifer Lawrenceın Rus casusu canlandırdıÄı Kızıl Serçe yarın vizyona giriyor. Filme, çıplaklık ve Åiddet sahneleri nedeniyle Türkiyede 18+ yaÅ sınırı konuldu:yahoo:
Film başlamadan digiturk görevlisi 18+ dediğinde hala korku sebebiyle 18+ olduğunu sanıyordum , bir yandan da hayret 18+ olacak kadar ne var ki diyordum :) Ne bileyim digiturk üye ailelerini toplayıp onlara böyle bir film izleyeceğini :he: :he:
03-03-2018, 03:30
guneysu
Alıntı:
Originally Posted by MedwiG
Film başlamadan digiturk görevlisi 18+ dediğinde hala korku sebebiyle 18+ olduğunu sanıyordum , bir yandan da hayret 18+ olacak kadar ne var ki diyordum :) Ne bileyim digiturk üye ailelerini toplayıp onlara böyle bir film izleyeceğini :he: :he:
Nüfus artışına katkı yapıyorlar,
yakında azınlıkta kalacak Türkler....
03-03-2018, 05:07
MedwiG
Alıntı:
Originally Posted by guneysu
Nüfus artışına katkı yapıyorlar,
yakında azınlıkta kalacak Türkler....
Katarlı bunlar abi Digiturk’den bırakın 18+ ‘ yi normal bir çok yayınlanan bu kaldırdılar :yes:
Aslında giderken tedirgin oldum , bunlar böyle etkinlik yapmazlar acaba zam mi yapacaklarda ön hazırlık mi yapıyorlar diye :kahkah: