Sayfa 526/1001 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,201 - 4,208 arası.

Konu: Rakı Sofrası 10

Devam edenlere afiyet olsun

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Keske vejeteryan olsa .. Tahmin bile edemezsiniz Bir sorun kendisine
    Yok artık, tercihmi değıstirmiş?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Onca yıl digiturk üyesiyim ilk defa bir fayda sağladılar cinemaximum Eskişehir’de digiturk üyelerine özel yeni vizyona giren kızıl serçe filmine davet ettiler ona gittik yeni geldim ..

Salonda herkes digiturk üyesiydi film aşırı Rusya ve putin dusmanligi içeriyor ama en önemlisi filmde çok çok 18+ durumlar var.. çok aile filmi terk etti .. Merak ediyorum digiturk yetkilileri bu filme insanları davet ederken hic izlemeden mi davet ediyor ? İnsanlar tercih eder gider ama sen davet ediyorsun ve film çok fazla +18 söz ve görüntü içeriyor .. Bir organizasyon yapıp insanlari davet edeceksen biraz dikkat etmek lazım..
    Dominika Egorova (Jennifer Lawrence), Rus güvenlik servisinde eğitimli bir baştan çıkarıcı olan sparrow olma isteği üzerine eğitilir. Dominika vücudunu bir silah olarak kullanmayı öğrenir,

Konuyu okumadan mı, gittiniz?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,100
    Jennifer Lawrence’ın Rus casusu canlandırdığı “Kızıl Serçe” yarın vizyona giriyor. Filme, çıplaklık ve şiddet sahneleri nedeniyle Türkiye’de 18+ yaş sınırı konuldu
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    . Dominika vücudunu bir silah olarak kullanmayı öğrenir,

Konuyu okumadan mı, gittiniz?
    Ben digiturk’ün bir filme üyelerini davet ediyorsa o filmin böyle normalden fazla açık olabileceğini tahmin etmemiştim

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Jennifer Lawrence’ın Rus casusu canlandırdığı “Kızıl Serçe” yarın vizyona giriyor. Filme, çıplaklık ve ÅŸiddet sahneleri nedeniyle Türkiye’de 18+ yaÅŸ sınırı konuldu
    Film başlamadan digiturk görevlisi 18+ dediğinde hala korku sebebiyle 18+ olduğunu sanıyordum , bir yandan da hayret 18+ olacak kadar ne var ki diyordum Ne bileyim digiturk üye ailelerini toplayıp onlara böyle bir film izleyeceğini

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,100
    Film başlamadan digiturk görevlisi 18+ dediğinde hala korku sebebiyle 18+ olduğunu sanıyordum , bir yandan da hayret 18+ olacak kadar ne var ki diyordum Ne bileyim digiturk üye ailelerini toplayıp onlara böyle bir film izleyeceğini
    Nüfus artışına katkı yapıyorlar,

yakında azınlıkta kalacak Türkler....

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Nüfus artışına katkı yapıyorlar,

yakında azınlıkta kalacak Türkler....
    Katarlı bunlar abi Digiturk’den bırakın 18+ ‘ yi normal bir çok yayınlanan bu kaldırdılar

Aslında giderken tedirgin oldum , bunlar böyle etkinlik yapmazlar acaba zam mi yapacaklarda ön hazırlık mi yapıyorlar diye

Sayfa 526/1001 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •