:bravo:
Uzun yıllar orta sınıf iktidarı besledi , sonunda sizin dediğiniz gibi ya alt kademeye yada üst kademeye terfi ettiler...
Farkındayız azizim, şaşırmıyoruz da buraya içimizi döküyoruz diyelim. Akıllı insanlar arasında kahve muhabbeti diyelim.
Şunun fiyatı şu olmuş diye buraya şaşırmış gibi yazınca aslında biliyoruz o fiyat düşmeyecek daha da beter olacak.
Bu forumdaki insanlar birincisi akıllı, aksi halde zaten yazılanları anlamaz sıkılır gider, ikincisi paralı, fakir insanın mevduat başlığında veya finans forumunda ne işi olur tıklamaz bile.
Aynen arkadaşlarım ya üst seviyeye atladı milyonlarla oynuyor ya da hayata küstü köşesine çekildi. Pozisyon title var ama ses var görüntü yok para yok para kazanamıyor kerli ferli adamlar.
Ben yurtdışına çıktım, baktim gelirim ile hayat standardını devam ettirme şansım yok. Çok iyi bir teklif aldım. Daha önce çok red etmiştim bu sefer kaçırmadım hata ettim keşke 2017 2018 çıksa idim vatan millet Sakarya dedik üstümüzden geçtiler.
Almadığın hizmetin vergisini verip sana küfreden adama dağıttılar. Bankaları patlattılar. Maaş ile çalışmayı bilerek anlamsız kıldılar.
Dogru yanlış diyemem belki doğrusu böyledir. Ama bize girdi bu model ona şüphe yok. Sendika sigorta hakkını savunan hiç bir şey yok. Kapasitesi olan gidecek ki belki kalanlara biraz daha iyi imkanlar oluşur.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hay ağzına sağlık. şimdi bi de gözünün önündeki gerçekleri cahillere gösterme yeteneğine sahip bi muhalefet lazım. kılıçtaroğlu kur bi youtube kanalı, belli bi buluşma saati belirle sedat peker gibi(uygunsuz bi örnek ama başarısı ortada) akşama kadar tek tek anlat bunların efsanevi tarihe geçecek çelişkilerini, çarklarını, tutmadıkları sözleri, dışarı nasıl kabadayı ağır abi görünüp içeride milleti nasıl yüzüstü bıraktığını..
Yılbaşından beri mevcut paramı ve gelirimi koruyabilmek için harcadığım mental enerji ve zamanın haddi hesabı yok. Altı ayda altı yaş yaşlandım diyebilirim. Her gün piyasa takip et, bir sürü haber ve yorum oku, onları filtreleyip ele, kendi analizini yap, karar verip uygula, sonucu takip et. Getiride enflasyonu yakalayamayınca daha da strese gir..
asgari ücret zammı 2023 e kaldı galiba https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...-verdi-1946684
yabancı takasında tarihi yeni dip seviye %34.40
https://pbs.twimg.com/media/FVMaLqdW...jpg&name=small