E devlet de sgk hizmetlerine girilemiyor yoğunluktan :)
E devlet de sgk hizmetlerine girilemiyor yoğunluktan :)
Eyt hak kazananlara hayırlı olsun, bir haksızlık giderilirken başka haksızlıklara adaletsizliklere meydan vermeden yapılamıyor maalesef. Geçmişten beri plansızlık başımıza hep iş aça geldi, aynen de devam ediyor. Siyaset kurumu başta neredeyse tüm bireyler gemisini kurtaran kaptandır bu ülkede diyor. Bu zihniyet bu ülkede değişmeden bizden hiç bir zaman köy kasaba olmayacak.
Bu ülkede devleti yönetenlere asla güvenmemem gerektiğini genç yaşlarda anlayıp kendi göbeğimi kendim kesme yoluna gitmiş ve su akarken gelirlerimin hepsi ile Ford almıştım. Bugün tekrar bakmıyorum da ne kadar doğru yapmışım.
Genç ve iyi niyetli kardeşlerime akıllı olmalarını, bu ülkede artık emekli olmanın hayal olduğunu salık vererek zaman kaybetmeden Ford gibi Ereğli gibi hisseleri biriktirip devletin emeklilik sistemine asla güvenmeden daha erken zamanda kendilerini temettü emeklisi etmelerini şiddetle tavsiye ediyorum. Akıllı olun oğlum kimseden kimseye fayda yok bu ülkede. Akıllı olun ve bileşik getirinin gücüne sabırla inanın. Hiç bir özel sektör şirketi sizi bu ülkede 50 yaşından sonra kolay kolay çalıştırmaz. Hele ki bedensel iş yapıyorsanız 50 dedin mi pil biter bu ülkenin fiziki iş şartlarında, anında çıkış potasına sokarlar zerre de acımazlar. Aklınızı başınıza alın.
Alırsın Ford olursun Lord diye boşuna demiyor millet.
FROTO basligindan...
Syg,
Dolari olan ne yapiyor.ne sekilde degerlendiriyorsunuz?
İşe giriş tarihi 2001 yılında olan bir kadın an itibariyle 20 yıl ve 5 bin günü doldurmasına rağmen 99 Eylül öncesi işe girişi olmadığı için emekli olamaması normal mi?
Emekli çalışan oranına bakmadan
Mevcut emeklilere iyileştirme yapamadan +2.5M
seçim sonuna gsmh da para kalırsa büyük başarı...
XxX yıllar... :he:
Merhaba 120 güne kadar 27 ve üstü bi oran bulamadım bankalardan.Güncel oran alan oldumu arkadaşlar.
Kkm de kur farkı için yaygara koparan muhalefet açıkça bir haksızlık ve sgk sistemine çok büyük bir yük olacak olan eyt konusunda tweetırda güzellemeler yapıyor