Sayfa 528/1001 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. EYT ile 43 yaşında emekli olanlar nedeniyle bozulan denge için, seçim sonrası gelebilecek ayemef, yeni nesile yönelik emekliliği 70 e çıkarın demez...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2. Emekli olanlar promosyon da alacaklar daha para arzı grafiğini hayal ediyorum sky is the limit !! sonra yeşil soğana bakıyorum susuyorum

3. https://www.patronlardunyasi.com/hab...li-oldu/273184

Ekonomistler hesapladı! EYT'nin maliyeti belli oldu.

Ekonomistler emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesinin maliyetini hesapladı. EYT kapsamında tek seferlik tazminatların yaklaşık 300 milyar TL, emekli maaşlarının ise yıllık 150 milyar TL olması bekleniyor.

Bankacılar bu kitlenin tamamının anında emekli olmasını beklemediklerine de dikkat çektiler. Normalde ayda 50 bin kişinin emekli olduğunu ancak önümüzdeki yılın ilk ayları itibarıyla bu sayıya EYT’lilerin de etkileneceğini belirterek bunun da piyasaya yüklü miktarda TL girişi anlamına geleceğine dikkat çektiler.

Bürümcekçi Araştırma ve Danışmanlık Kurucu Ortağı Haluk Bürümcekçi, “Her ay yaklaşık 40,000-50,000 kişinin emekli olduğu düşünüldüğünde, EYT düzenlemesi ile beraber ek 1.8 milyon kişinin emekli olacağı belirtilebilir. Bu durumda maaş yükünün yaklaşık 150-180 milyar TL, beraberinde hem kamu hem de özel sektöre getireceği kıdem tazminatı yükünün de 300 milyar TL’yi aşabileceği söylenebilir. Bu ise aynı zamanda, gelecek yılın ilk aylarından itibaren piyasalara yüklü para girişi olacağı anlamına geliyor†dedi.

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Emekli olanlar promosyon da alacaklar daha para arzı grafiğini hayal ediyorum sky is the limit !! sonra yeşil soğana bakıyorum susuyorum
    Umarın KLASİK ve KESİN çözüm olan YÜKSEK DEVALÜASYON İLE seçim sonrası tüm halka ödetmezler faturayı.

5. Bu para bolluğundan BİST de nasiplenebilir.

Muhalefet sayesinde seçime 10 bin endexle girilebilir...

Ancak orta vadede 1. Dünya savaşı sonrasındaki Alman markı gibi bir değeri olur mu bilmem...

6.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Umarın KLASİK ve KESİN çözüm olan YÜKSEK DEVALÜASYON İLE seçim sonrası tüm halka ödetmezler faturayı.
    eninde sonunda olmak zorunda ama KK gelirse 350 milyar dolar bulacakmış

7. Ne IMF i beyler..??

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Baska ne olabilir ki??

Birileri emekli olacak diye tum ulke odeyecek..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 528/1001 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •