Asıl kötü olan,descartesin objesini kullanma cüreti.
Printable View
47000 tanzanya doları kar var yine vay be,sırtüstü uzandım:)
06/10/2017 11:47:20 *cumhurbaşkanlığı: Cumhurbaşkanı, gökçek'i kabul etti, ancak balıkesir belediye başkanı ile görüşmesi olmadı-cnn türk
3.6384 dolar short veriye istinaden veri kotu gelirse sert duser veri iyi gelirse stop. Ytd
HAngi iblis düşürüyor??
GARAN ve THY de satış yok..?!
bugun sort diyenler dun nerdeydiniz 129500 lerde sort israri yok dustukten sonra sort pompala....neyse ben kactim longtan sonra otamtik sort oldu simdi tekrar long ,sl yazili ekrana bakarsam dolar yüzünden sort basarim....
https://i.hizliresim.com/WG12M8.jpg
Dünya bizi kıskanıyor, çağ atlıyoruz.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tdi verisinin iyi gelmesi muhtemel, veriyle birlikte dolarda 3,645 gelebilir ve benim fikrim bu nokta satış fırsatıdır. Tl yi çok fazla sattılar fed in 0,25 artırımına karşı bizde 12,25 faiz var 3,645 üzerinin balon olacağını düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir...
AKP 2002 DE BAŞA GELDİ...o günden beri:
bu forumda her gün''ülke bitti,ekonomi çöktü vs'' algısı oluyor-yazılıyor...
ha bu sadece fikirde kalsa iyidir...ama bu algı SOMUTLAŞARAK 2016 ARALIKTA/vob:90.000 iken) short olarak ortaya çıkıyor...ve malesef hazin son....
Aldım, sattım voleyi vurdum diyenler...terste kalınca sağa sola kufretmeye başlar...bu iş böyledir, kazanırken işi iyi bildigin icin kazanırsın...kaybederken spek ker, piyasa yapıcısı ya da siyasiler suçludur..,her zaman bir suçlu bulunur yanı.
dolar tdi gelmeden direnci aşamayacağa benziyor. tdi verisi kötü gelirse sert düşüş gelir.
ancak tdi verisi iyi gelirse 3,65 muhtemel.. 3,65 gelirse dolar bazında borsa ucuzlar
Gayet normal hareket ediyoruz...u-100 de iki önemli seviye vardı, 105 ve 106 bin..ben de 106 ya gider diye düşünüyordum, ama 105 den donduk gibi gözüküyor...tuhaf bir durum yok...15:30 tarım dışı sonrası resim netleşir.
Soyle bir yorum var akliniz da bulunsun.
Bende shorttayim ama veri öncesi kapanabilirim.
Kasırga nedeniyle dusuk ucretli isciler isten cikarildi. Bu da saatlik ucret artisini yukarı gosterebilir.
Piyasa buna bakacak. Gecici de olsa dolari ziplatabilir.
Tl cok asiri satildigi durumu..net dir
Çok önemli değil ama istihdam verisi için yapılan tahminlerde ortalamayı herkes biliyor 80.000. Ancak en iyi tahminciddi olan (onlar bizim deniz üstadın bilmiyorlar tabii o'SULLİVAN 125 000 tahmin ediyor.
Dolar sağlam geldi bu sefer. Endekse müdahale edebilirler ama dolara edemezler.
12 milyon kişiye aylık 1000 lira versen zaten 150 milyar kabaca gider var.
3 milyon memur da ortalama 1500 tl alsa kabaca 50 milyar da o oluyor.
Emekli artış hızı kabaca %3,5 gibi.
Sağlık harcaması, teşvikler, primler, silahlar vs. çok yekün tutuyoır. Faizi sıfırlasan da kurtaracak gibi değil.
Radikal ve inovatif önlemler lazım
>>>
SGK'dan gelir ve aylik baglananlarin sayisi 12 milyona yaklasti
Sosyal Güvenlik Kurumu tarafindan Haziran sonu itibariyle gelir ve aylik baglananlarin sayisi toplam 11 milyon 971 bine ulasti.
Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakanligi Sosyal Güvenlik Kurumu 2017 yili ilk alti ayinda gelir ve aylik baglanan kisi sayisini açikladi. Buna göre SGK tarafindan, 2017 yilinin ilk alti ayinda 232 bin 100'ü yaslilik, 6 bin 424'ü malullük/vazife malullügü olmak üzere toplam 238 bin 524 kisiye aylik baglandi. Böylece 2017 yilinin Haziran sonu itibariyle SGK'dan gelir ve aylik baglananlarin sayisi toplam 11 milyon 971 bine ulasti.
2017 yilinin Ocak-Haziran döneminde gerekli prim gün sayisi ile yas sinirini karsilayan 232 bin 100 kisi emekliligi hak ederken, bu kisilerden 165 bin 689'u SSK (Hizmet akdiyle çalisanlar), 21 bin 6'si Bag-kur (Kendi nam ve hesabina bagimsiz çalisanlar), 45 bin 405'i ise Emekli Sandigi( devlet memurlari)statüsü ile emekli oldu.
Bununla birlikte, çalisma gücünün yitirilmesi ve meslekte kazanma gücünün yüzde 60'ini kaybeden 4 bin 377'i SSK, 1445'i Bag-kur, 602'si Emekli Sandigi statüsünden olmak üzere 6 bin 424 kisiye malullük ayligi baglandi. 2016 yili içinde SGK tarafindan 415 bin 798'i yaslilik, 11 bin 129'u malullük/vazife malullügü olmak üzere 426 bin 927 kisiye emekli ayligi baglanmisti.
Döviz alanlar da sıkı sıkı yapıştı satmıyorlar geri.
Sn ABKA,
Yazdıklarını başkası yazsa umurunda olmaz da, sen yazınca yazmak zorundayım. Sen ki ekonomiden anlarsın, yukarıdaki gönderiyi bir incele. Objektif olarak değerlendir.
Sonuç şu ki, sıcak paranın en bol olduğu zamanda durum bu ise, sonrası ne olur.
Sıcak para ile gelen sanal zenginliği kendilerinin bir mucizesi gibi gösterenler, ülkenin geleceğini ne hale getirmişler.
https://i.hizliresim.com/WG12M8.jpg
cuma ya gidiyoruz ya..iblislik yapmasa durmaz bu şimdi..
9 aylık bilançolar da anlamını yitiriyor özellikle elektrik üreten döviz borçlusu şirketler için iyi olmadı.
Yani, bir partiyi çökertmek gibi bir derdim yok. Yeter ki bu parti çocuklarımızın geleceğini çökertmesin.
http://www.hurriyet.com.tr/son-dakik...tisma-40601727
turizm bölgelerine de mi geldiler,ALLAH ESİRGESİN ASKERLERİMİZİ........
3.6235 oldu ......
Kasırgalardan nedeni ile sağlık personeli, itfaiye ve güvenlik çalışanlarının yaptığı fazla mesailer bizdeki gibi yüksek bedelle ödeniyor saatlik ücretlerin yüksek gelmesi olası.
3.58 bugun yetisir mi dolar da :kahkah:
Diyanet Tkvm; 16;10 (İkindi)
USDTRY 3,6282 (top) :kahkah:
Bist 103700 :kahkah:
HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vadeli de B-b yapıyor isek, aşağıdaki graftaki DXY tobo yapmaya inerse, B-c ile 132 üzerine çıkma şansı olur. (Umarım olur) (grafik Twitter dan alıntıdır, kimin yayınladığını bulduğum anda ismini yazacağım. Bu yaşta bir de hırsızlıkla suçlanmayalım)
https://i.hizliresim.com/Ey5Q7A.jpg
Bu graflar milyon dolar değerinde değil ama idare edin artık. Belki 1-2 Zimbabwe doları getirisi olur.
Son olarak poz short, her yukarı tepkide poz artacak, U100 94 bine gelinceye kadar TP, SL yok.
sıktın be birader..
dünya borsaları zirveye koşuyor..sen aşağı..
Dün NURİ HOCA YI izleyemedim....VOB hakkında hala ''KALBEL VUKUSU '' yönünde mi konuşuyor?