HAngi iblis düşürüyor??
GARAN ve THY de satış yok..?!
HAngi iblis düşürüyor??
GARAN ve THY de satış yok..?!
bugun sort diyenler dun nerdeydiniz 129500 lerde sort israri yok dustukten sonra sort pompala....neyse ben kactim longtan sonra otamtik sort oldu simdi tekrar long ,sl yazili ekrana bakarsam dolar yüzünden sort basarim....
yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....
Dünya bizi kıskanıyor, çağ atlıyoruz.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tdi verisinin iyi gelmesi muhtemel, veriyle birlikte dolarda 3,645 gelebilir ve benim fikrim bu nokta satış fırsatıdır. Tl yi çok fazla sattılar fed in 0,25 artırımına karşı bizde 12,25 faiz var 3,645 üzerinin balon olacağını düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir...
AKP 2002 DE BAŞA GELDİ...o günden beri:
bu forumda her gün''ülke bitti,ekonomi çöktü vs'' algısı oluyor-yazılıyor...
ha bu sadece fikirde kalsa iyidir...ama bu algı SOMUTLAŞARAK 2016 ARALIKTA/vob:90.000 iken) short olarak ortaya çıkıyor...ve malesef hazin son....
Aldım, sattım voleyi vurdum diyenler...terste kalınca sağa sola kufretmeye başlar...bu iş böyledir, kazanırken işi iyi bildigin icin kazanırsın...kaybederken spek ker, piyasa yapıcısı ya da siyasiler suçludur..,her zaman bir suçlu bulunur yanı.
dolar tdi gelmeden direnci aşamayacağa benziyor. tdi verisi kötü gelirse sert düşüş gelir.
ancak tdi verisi iyi gelirse 3,65 muhtemel.. 3,65 gelirse dolar bazında borsa ucuzlar
Gayet normal hareket ediyoruz...u-100 de iki önemli seviye vardı, 105 ve 106 bin..ben de 106 ya gider diye düşünüyordum, ama 105 den donduk gibi gözüküyor...tuhaf bir durum yok...15:30 tarım dışı sonrası resim netleşir.
Yer İmleri