HAngi iblis düþürüyor??
GARAN ve THY de satýþ yok..?!
HAngi iblis düþürüyor??
GARAN ve THY de satýþ yok..?!
bugun sort diyenler dun nerdeydiniz 129500 lerde sort israri yok dustukten sonra sort pompala....neyse ben kactim longtan sonra otamtik sort oldu simdi tekrar long ,sl yazili ekrana bakarsam dolar yüzünden sort basarim....
yatirim tavsiyesi deðildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....
Dünya bizi kýskanýyor, çað atlýyoruz.
Lenovo P1a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tdi verisinin iyi gelmesi muhtemel, veriyle birlikte dolarda 3,645 gelebilir ve benim fikrim bu nokta satýþ fýrsatýdýr. Tl yi çok fazla sattýlar fed in 0,25 artýrýmýna karþý bizde 12,25 faiz var 3,645 üzerinin balon olacaðýný düþünüyorum. Yatýrým tavsiyesi deðildir...
AKP 2002 DE BAÞA GELDÝ...o günden beri:
bu forumda her gün''ülke bitti,ekonomi çöktü vs'' algýsý oluyor-yazýlýyor...
ha bu sadece fikirde kalsa iyidir...ama bu algý SOMUTLAÞARAK 2016 ARALIKTA/vob:90.000 iken) short olarak ortaya çýkýyor...ve malesef hazin son....
Aldým, sattým voleyi vurdum diyenler...terste kalýnca saða sola kufretmeye baþlar...bu iþ böyledir, kazanýrken iþi iyi bildigin icin kazanýrsýn...kaybederken spek ker, piyasa yapýcýsý ya da siyasiler suçludur..,her zaman bir suçlu bulunur yaný.
dolar tdi gelmeden direnci aþamayacaða benziyor. tdi verisi kötü gelirse sert düþüþ gelir.
ancak tdi verisi iyi gelirse 3,65 muhtemel.. 3,65 gelirse dolar bazýnda borsa ucuzlar
Gayet normal hareket ediyoruz...u-100 de iki önemli seviye vardý, 105 ve 106 bin..ben de 106 ya gider diye düþünüyordum, ama 105 den donduk gibi gözüküyor...tuhaf bir durum yok...15:30 tarým dýþý sonrasý resim netleþir.
Yer Ýmleri