Daha dün yazdım yapı kullanım izni almadan satışlardan kar gösteremez izin 28 aralıkta alındı eğer dragosprojesinden kar varsa
Printable View
Daha dün yazdım yapı kullanım izni almadan satışlardan kar gösteremez izin 28 aralıkta alındı eğer dragosprojesinden kar varsa
90 altı da olur ama bugün 1 in üstünden ne kadar mal dağıttı ağa ona bakmak lazım.90 altına gelirse bi o kadar daha alır maliyeti aşa çekeriz ama birin üstüne atarsa millet kurtulmaya çalışabilir kol kesmeye razıyım ama buradan olmaz daha aşadan malı ikiye katlarım.daha da alıcı gelmez kendi alıp satar üç ay bıktırana kadar sonra zıplar iki ileri bir geri böyle devam eder.Yalnız çok dikkatli olun hep mal çakma derdinde ağa.1.09 gösterip 96 ya kadar basmanın açıklamadı nedr.en azından kapanış bugün 1,05 falan oldaydı dönüş olurdu diye düşünüyorum.fipten kapatmadı iyiye alamat değil.bu kapıtta olanla r kabus görmeye devam malesef.
bu hisseye girecek olanlar çok iyi düşünmesi gerekir en azından grafiğine ve geçmişten bugüne olan takasa bakın
yatırım tavsiyesi değildir.
Birde 1 TL altında kimse bedelliye katilmaz. Ozderici nasıl karar verecek bakalım. belki Ozdericilerden de katılan olmaz. Buyuk ozdericiye yuklenir. İşin içinden çıkabilecek mi gorecegiz. Galipte katilmaz ise ozdericiye çok çok ağır bir yük yüklenir.
Galip işi biliyor mu. Projeden çıkıyor mu zaman gösterecek.
Öz sermayesi eriyen şirketler bile bugün artıda bizimki ekside komik değil mi
yatırım tavsiyesi değildir
bakıyorum sayfayı izleyenlerin sayısında artış var, Acaba ky büyük oyuncundan hisse mi aldılar diye insanın aklına gelmiyor değil
yatırım tavsiyesi değildir
Bedelli açıklayacağını sana patronlarmı
Söyledi. Adamlar 2023 e kadar.kayıtlı.
Sermaye tavanını arttırdı.
Birde bedelli arttırdı diyelim patronların cebinden en az 130 milyon çıkacak.
Bu yükün altına girerlermi sence.
Yada bu kadar paraları varmı.
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip te patronlara öyle düşündürüyor..
özderici holdingin içinde 130 milyon tl edecek bir yada bir kaç şirketleri varsa ( bilgisi olan yazabilir bu konuda) kısa süreliğine tefeciden, ordan-burdan nakti toparlar, bedelli gerçekleştikten sonra o bahsi geçen şirket veya şirketleri gyo içine monte eder, bedelli ye giden parayı tekrar cebine atar, borcu kapatır. galibin ense traşına ailecek bakarlar :oleyo:
sabrediyorum, mükafatımı almadan gitmem diyor, sizi mükafatlandırıcam demiyor, yanlış anlamayın :)
zaman galibin lehine işler, yukardan alanlar zararına satışlarını da alacak. siyasetçiler bakalım bu konuya müdahil olacaklar mı? galibin kulağı çekilebilir mi?, özdericilerin arkası daha mı sağlam ? bu fırıldağın kaz***** kim olacak?, kaybedeni belli, kısaca ky deniyor kaybedene.
gürcü galip bu işten zararlı çıkmayacak, bire on bahse girerim.
Galip inşallah en kısa zamanda ölür e halk olarak hepimiz şu pislikten kurtulur uz inşallah. Tek isteğim evrenden budur.
https://i.hizliresim.com/ZXZkVg.png
Halka açık olan 72.6 milyon lot değil mi ? Bahsettiğiniz lotlar daha fazla değil mi ? Nasıl oluyor, açıklayabilir misiniz ?
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaptaki haber ne anlama geliyor.buraya atamadım
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rengini belli etti şrfsizz
Teşekkürler...
95 aşada 87 var en aşada 0.65 az kaldı pçin kağıdı
Filler maç yapıyor, küçük yatırımcı (çimler gibi) eziliyor/kaybediyor; hakem seyrediyor (düdük çalmıyor yada geç çalıyor!) Danışıklı veya değil! Bugün tavan kapatmazsa hepimize geçmiş olsun. BİST tarihine de uzun yıllar hatırlanacak çok sansasyonel bir operasyon olarak geçer ve bugün tavan kapatmazsa yakın zamanda şu son 1 ayın bilmediğimiz gerçekleri mutlaka ortaya çıkar. İlahi adalet elbet tecelli eder. Kimseye yatırım tavsiyesi değildir! Çok kaybedenlerle çok kazananlar için naçizane tespitimdir!
Ortaklık yapısı
biz derici-galip savaşı konuşuyoruz
Adamlar zaten ortak:)
%51 derici
%36 galip
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...be0653c943.jpg
SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gün sonu tahminleri alalım 0.89 diyorum
Taban 0.79 geçen cuma kapanış 1.19 tabandı.
hmk07 hmk07
Kıdemli Üye
sy. arkadaş Ortaklık yapısı öyle gözüküyor bu galip tv filimlerinde bul karıyı al parayı misali galipin hisseleri tusunami gibi bir var bir yok adam borsa sihirbaz olmuş. ALLAHTA rızkını burdan veriyor.
1.05 tahminim ytd
SM-G710 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedellilerden şirket kasasına giren 150 Milyon TL. paranın sağlayacağı katma değer düşünüldüğünde 0,96 TL. fiyat bedava bence. Şirketin defter değeri sanırım 2 TL. civarlarında. Bu fiyatlardan alıp da sabredenler iyi ekmek yer diye düşünerek 0,96 TL. fiyattan 27.000 adet aldım. Hayırlısı bakalım. Ayrıca Nibaş örneği aklıma geldiğinde umutlarım iyice arttı. Nibaş yakın zamanda 4 TL. lerden 0,60 TL. lere düştükten sonra , yükselişe geçmişti ve bugün fiyatı 6,70 TL. ve tavanda. Üstelik Nibaş ın defter değeri 1 TL. civarlarında
1 ustu kapanir
Bedelli medelli söylentileri çıkararak , bu fiyatlardan küçük yatırımcıları dökerek , hisseye çökmeye çalışıyorlar. 0,96 TL. den almışım bedelli olsa nolur. Katılmam , olur biter. Bedelli olursa şirketin kasası daha da zenginleşir.Borç morç kalmaz. Keşke bedelli olsa.
11 tl den 1 tl ye....peh peh
denizciler der ya kara göründü.hisse bu fiyatta kaldıkça bedelli olsa ne olur olmasa ne olur arkadaşın yazdıgı gibi keşke olsa katılma mecburiyeti yok 1 tl altı oldugu için istesen de katılamıyorsun ancak 70. 80 .krş yaparlarsa almazsan patrona kalıyor ister cukkalar isterse piyasada satar. ek sermaye ek hisse...........bedeli lafını unutun olursa zarardan çok faydası olur bu saatten sonra ölmüş eşek kurttan korkmaz
Ben de biraz iyiyimser tavırla 1.17 tavan olur diyorum... Hemen herkesi terse yatıracak sanki. Ytd...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence , maliyeti yüksek olanların , bu fiyattan alarak ortalama düşürmesi mantıklı olur. Şişkin bir hissede bu tür yazılar yazmak riskli olabilir. Çünkü ah almak da iyi bir şey değil. Ama bu hisse zaten ederinin yarısında .Herkez hisseye yüklendiğinde , zaten fiyatı yükseklere çekmek zorunda kalırlar. Hisseyi , bu fiyatlardan ky. lere ikram etmek için , bunca zaman ve bunca maliyete katlandıklarını düşünmek saflık olur.Bence , bu fırsatı değerlendiren kazanır. Tereddütte olan da 1,5 TL. lerden atlamaya kalkar. Sonra da ne olur bilemem.
Galip bence piyasadaki malı toplamak için kan emicilik yapıyor elindeki hisselere müşteri bulmak için elbet yükselticektir...zamanı olan bu işten karlı çıkacaktır...bedelli galip in işine gelir maliyet düşürür ancak belli bir kısım oyuncudan bekledigi kapmak istedigi lotlar var gibi kavgaları bu yüzdende olabilir...hakkımızda hayırlısı olsun...ytd.