Sayfa 261/522 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon
Arama sonucu : 4172 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1. Daha dün yazdım yapı kullanım izni almadan satışlardan kar gösteremez izin 28 aralıkta alındı eğer dragosprojesinden kar varsa

2.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    0.90 altı olursa bi o kadar ilave edip maliyeti 1 altına çekmem gerek öyle yada böyle en kötü ihtimal ölü kedi sıçrar o esnada basar geçerim diye düşünüyorum
    90 altı da olur ama bugün 1 in üstünden ne kadar mal dağıttı ağa ona bakmak lazım.90 altına gelirse bi o kadar daha alır maliyeti aşa çekeriz ama birin üstüne atarsa millet kurtulmaya çalışabilir kol kesmeye razıyım ama buradan olmaz daha aşadan malı ikiye katlarım.daha da alıcı gelmez kendi alıp satar üç ay bıktırana kadar sonra zıplar iki ileri bir geri böyle devam eder.Yalnız çok dikkatli olun hep mal çakma derdinde ağa.1.09 gösterip 96 ya kadar basmanın açıklamadı nedr.en azından kapanış bugün 1,05 falan oldaydı dönüş olurdu diye düşünüyorum.fipten kapatmadı iyiye alamat değil.bu kapıtta olanla r kabus görmeye devam malesef.

3.  Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    Hocam galip projeden çıkıyor gibi..ya da en az 6 ay nadasa bıraktı.
    Geçen sene 6 liradan hisseye karşılık bütün satılık dairelerini alayım demiş ama kayserili vermedi..turşusunu kurar artık 300 dairenin.
    Galip kalan hisselerin bedelli parasini cikardi. Bundan sonra Ozderici dusunecek...

4. bu hisseye girecek olanlar çok iyi düşünmesi gerekir en azından grafiğine ve geçmişten bugüne olan takasa bakın
    yatırım tavsiyesi değildir.

5. Birde 1 TL altında kimse bedelliye katilmaz. Ozderici nasıl karar verecek bakalım. belki Ozdericilerden de katılan olmaz. Buyuk ozdericiye yuklenir. İşin içinden çıkabilecek mi gorecegiz. Galipte katilmaz ise ozdericiye çok çok ağır bir yük yüklenir.
    Galip işi biliyor mu. Projeden çıkıyor mu zaman gösterecek.

6. Öz sermayesi eriyen şirketler bile bugün artıda bizimki ekside komik değil mi
    yatırım tavsiyesi değildir

7. bakıyorum sayfayı izleyenlerin sayısında artış var, Acaba ky büyük oyuncundan hisse mi aldılar diye insanın aklına gelmiyor değil
    yatırım tavsiyesi değildir

8.  Alıntı Originally Posted by hevren33 Yazıyı Oku
    Galip kalan hisselerin bedelli parasini cikardi. Bundan sonra Ozderici dusunecek...
    Gücü yetmedi diyelim ) ezildi de olabilir

Sayfa 261/522 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •