Teşekkkürler :)
Printable View
Slf yi şeker mi satıyor fibami satıyor.
Ben yarin portfoyun bir kismi ile 350 gunluk devlet tahvili alacagim bakalim 26.80 m.k .. ua herru ya merru .olurda 30 35 lere gelirse diger kismi ile girerim ..27.80 di bankaci alma 30 olur belki dedi..daha da dustu.
Bir haftalık süreçte çok keskin bir değişiklik olmaz herhalde. BES PPF'lerinden gelecek 2.5 milyar DIBS faizlerini düşürecektir bir miktar buda piyasa faizleri bir miktar düşürebilir belki Temmuz sonuna kadar göreceğiz bakalim. Ayrıca G20'de Trumpla görüşme olacakmış seçimler var birde yoğun bir gündem var yani bayram sonrası :)
İşbankası ppf 23,89
Bu SLF fonunun diğerleri gibi mesai saatleri sonunda getirisini göremiyoruz sanırım illa ertesi günü mü bekliyoruz? 🙂
Siz FIL'i Fiba bank hesabı üzerinden mi alıyorsunuz?Öyleyse Fiba bank mobil uygulaması ve bankacılık işlemlerinde sıkıntı varmı?FIL 24 saat alınıp satılabiliyormu sorunsuz olarak.
EFT ücretsizmi?
Fiba'da değilseniz bu soruları yok sayın.:)
Başka bankadan alımda 13.30 durumu sıkıntılı oluyor, sorunsuz bir bankaysa Fiba'da hesap açtırmak düşüncemde var.
Onu da denedim fakat vadesiz hesaptan alım yaptırmadığı için yatırım hesabı açmak için şubeye gitmen gerek diyor bende uğraşmak istemedim fonu almayacağım için :) Ama bu aralar takibe değer bir getirisi var. Şekerbankın önceki mobil uygulaması fecaat idi son güncellemelerle biraz daha iyi ama İnternet bankacılığı hala çok zayıf.
FIL getirisi bankaların verdiği günlük mevduat ortalamasının çok az üzerinde arkadaşlar.
bu hafta geçtim bu ortalamalarla giderse günlük mevduattan cuzi bir fark var.
yoksa ben mi yanlış hesaplıyorum
Okt 26,39
Ahu 26,86
FIL getirisi son günlerde düştü gibi görünüyor. GTL ise atakta. Sanırım FIBA ya para girişi yeterli geldi.
Arkadaşlar bugün YKB den OKT fon alışı versem yarınki fiyattanmı alnmış olacak ,yoksa araya tatil girdiğinden kaybım olacakmı?
Hergün fon getiri tablosunu yayınlayan sn.Yuji ye ve fonlar konusunda bilgi veren diğer tüm arkadaşlara emeklerinden dolayı teşekkür ederim.
Alım yapan arkadaşlar daha net bilgi verebilir. Bugün 13:30'dan önce vereceğiniz emir bugün sonunda oluşacak fiyattan yarın hesabınızda olacak. Yarın verseydiniz emri araya tatil girecekti. Satıştada aynı şekilde olacak Cuma veya tatil öncesi emir vermemeye çalışın.
Ben geçen hafta aldım 1 gün sonra 14.30 da hesaba geçiyor aldığın günün fiyatından geçiyor ama aldığın gün aracı kurum bunu sadece repo yapıyor ben ingden almıştım %15 repo yazmıştı bir parça canım sıkılmıştı ama Okt getirileri 26 üzeri kendini rahat amorti ediyor, ykb %15 değil belki 24 den ppf de yapabilir bazı bankalar %8 repo yapıyor o yüzden net bilgim yok.
Bugun tablo yokmu
hangi bankalar ve ne sartlarla eft ucretsiz?