Sayfa 262/1001 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. İşbankası ppf 23,89

Bu SLF fonunun diğerleri gibi mesai saatleri sonunda getirisini göremiyoruz sanırım illa ertesi günü mü bekliyoruz? 🙂

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bir haftalık süreçte çok keskin bir değişiklik olmaz herhalde. BES PPF'lerinden gelecek 2.5 milyar DIBS faizlerini düşürecektir bir miktar buda piyasa faizleri bir miktar düşürebilir belki Temmuz sonuna kadar göreceğiz bakalim. Ayrıca G20'de Trumpla görüşme olacakmış seçimler var birde yoğun bir gündem var yani bayram sonrası
    Siz FIL'i Fiba bank hesabı üzerinden mi alıyorsunuz?Öyleyse Fiba bank mobil uygulaması ve bankacılık işlemlerinde sıkıntı varmı?FIL 24 saat alınıp satılabiliyormu sorunsuz olarak.
    EFT ücretsizmi?
    Fiba'da değilseniz bu soruları yok sayın.
    Başka bankadan alımda 13.30 durumu sıkıntılı oluyor, sorunsuz bir bankaysa Fiba'da hesap açtırmak düşüncemde var.

3.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    İşbankası ppf 23,89

Bu SLF fonunun diğerleri gibi mesai saatleri sonunda getirisini göremiyoruz sanırım illa ertesi günü mü bekliyoruz? 🙂
    444'lü bir numara olması lazım

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Siz FIL'i Fiba bank hesabı üzerinden mi alıyorsunuz?Öyleyse Fiba bank mobil uygulaması ve bankacılık işlemlerinde sıkıntı varmı?FIL 24 saat alınıp satılabiliyormu sorunsuz olarak.
    EFT ücretsizmi?
    Fiba'da değilseniz bu soruları yok sayın.
    Başka bankadan alımda 13.30 durumu sıkıntılı oluyor, sorunsuz bir bankaysa Fiba'da hesap açtırmak düşüncemde var.
    Ben aracı kurumdan alıyorum 14:50'ye kadar alabilirsiniz gibi gözüküyor 14:50'den sonra birisi satarsa alabilirmişsiniz buda 24 saat satabilirsiniz anlamına geliyor sanki.

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Ben aracı kurumdan alıyorum 14:50'ye kadar alabilirsiniz gibi gözüküyor 14:50'den sonra birisi satarsa alabilirmişsiniz buda 24 saat satabilirsiniz anlamına geliyor sanki.
    Fiba hesabı olupta FIL alıp satan biri varsa bilgi verir belki.

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    444'lü bir numara olması lazım
    O numaradan sadece FIL in fiyatını öğreniliyor hocam, SLF gizemli

7.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    O numaradan sadece FIL in fiyatını öğreniliyor hocam, SLF gizemli
    0850'li bir numarası var Şekerbank'ın 444 numarayı iptal etmişler

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    0850'li bir numarası var Şekerbank'ın 444 numarayı iptal etmişler
    Aradım bugün ama Fiba gibi telefondan fon fiyatı bilgisi vermiyor otomat ses

Sayfa 262/1001 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •