şu gedikdekilr üç kaşık çorba peşinde olanlar
olsun hacim yaptırıyorlar.
Printable View
şu gedikdekilr üç kaşık çorba peşinde olanlar
olsun hacim yaptırıyorlar.
hacimde rekoru neresiki?
Bgc partner de oyuna girdi
kemiksiz 100k
bakalım devamını getirecek mi, yoksa çorbacı mı?
arı gibi çalışıyorlar,büyük işçilik var.
iş yat 2.48 maliyetli malını vermeye başladı. geri dönmezse kelek olacak.
kaldı 10m.lot da, aşağı doğru çoğaltmasalar bari hacmi :)
Torunlar gyo/aziz torun: Yönettiğimiz hiçbir avm'de çıkışta tazminat yok-bloomberg ht
Torunlar gyo/aziz torun: Yatırım anlamında biraz daha frene basacağız-bloomberg ht
Torunlar gyo/aziz torun: Mall of istanbul hotel projesinin açılış tarihini eylül ayına erteledik-bloomberg ht
hesap kitap işi başladı. kim kime ne virman yapacak kim fazla almış kimin eksiği var hesaplansın tekrar başlayacaklar. hayırlısıyla 50 üzerine tekrar sıçrasa iyi olacak.
direnç 2.60 da . burda niye bu kadar takıldılar anlayamadım. anlasaydım zaten onların aralarında olurdum.
adamlar 2 aydır tavan gidiyor, biz de bir tavan görebilelim diye 9 doğuracağız.
yeni işlem rekoru geldi fakat çokda sevinemiyorum. bu hacimle 50 üzerine atlamazsa iş biraz yaş.
japondan başka herkes artıda bizimki hala sıfırın etrafında dolanıyor. az bi endeks desteği gelse fırlayacak,yay fena gerildi.
rekor işlem hacmiyle 50 altında kapatması, günlük takasda bariz alıcılı görünmesi,hatta diğerden 1,5m.lot aldıklarını gözümüze sokmaları beni kıllandırdı açıkçası. karanlık odada 49 yada 50 kapatmazlarsa yarın zor olacak gibi. bıçak sırtındayız yani.
sabah ola hayrola diyeceğiz artık.
2.45, 50 arası yılların direnci, o kadar kolay değildi zaten.
piyasada rasyonel fiyatlama yok şu corona musibetinden beri iyice belirginleşti
millet tahtalarda kumar oynuyor resmen
firma/hisse değerlemesiyle alakası yok piysasanın.
https://videonuz.ensonhaber.com/izle...su-olusmayacak
AVM leri 11 mayısta açacağız.
cıty'nin takası uzun zamandır ilk defa bir önceki güne göre +
bugün de yatfinans'ın alımları fena değil.
AVM'ler açılsa bile sosyal mesafe uygulaması devam edecektir, ayrıca vatandaş ürkek temkinli davranmaya devam edip avm'ler eski doluluk oranlarına çok kolay ulaşamayacaktır vs vs
bu sebepledirki mağaza sahipleri kiralar üzerinde pazarlık yapıyorlar cirodan kira zaten böyle bir uygulama var olan bir uygulamadır da mağazaların satışı düştükçe avm'lerinde gelrleri düşecektir hisse de olmam negatif şeyleri de yazmamı gerektiriyor ben hayata böyle bakıyorum.
her şeye rağmen hissede beklemeye kararlıyım
nasip.
Euronun bugünkü durumuna göre gayet iyi duruyor. Hayırlısı...
Torunlar için ben hep 2,9x lı rakamlara bakıyorum. En zorlandığı ve stabil kaldığı yer. Şu anki fiyatları komedi. Ekmek alacak parası olmayan firmalar bile düşüşten sonra tavan tavan gitti bu torunlar herkese ters köşe yaptı
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün akşamda belirttiğim gibi yaklaşık 80m.lot işlem hacminden sonra hareketin devamı gerekiyordu. bugünkü düşük işlem hacmi hayra alamet gibi görünmüyor. içini dışını çok bilmem hissenin toprağım güvendi,bende ona güvendiğim için aldım. benim hislerim başka hisselerden edindiğim tecrübeye göre. şurda ptesiye iki iş günü kaldı. açık düşüneyim; şayet malde olmasaydım iki günün işlem hacmindeki farkı görünce almazdım. hayırlısı bakalım.
50 den vazgeçtim 40 üzerinde kalsa bari. altına sarkarsa 33 hatta 26 yı bile görebilir.
bu alnus neymiş arkadaş. dün 45 ortalamayla 1.5m.lot almış görünüyo (inanmıyorum tabii dşğerden ortakları veriyo) bugün 42 ye 43 e sürekli satış yapıyor.
bu borsa beni zıvanadan çıkaracak
tavan giden hisseleri seyrettikçe.
kardemirler bekliyor şimdilik de gitmeleri için bir sebep yok
koca firma nasıl olsa eninde sonun da iyi yerlere gider bende kazanınca atlarım diye düşünüyordum
onlarda gitti
şimdilik gitmeleri için bir sebep yoktu.
ters köşe oldum vesselam.