Sayfa 265/356 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315 ... SonSon
Arama sonucu : 2845 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: TRGYO - Torunlar GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    Yıllardır o rakamları geçemediğini mi söylemek istiyorsunuz?
    hayır o rakamları geçmekte hep zorlanmış, maliyetler oralarda oluşmuş bence.

2. Torunlar için ben hep 2,9x lı rakamlara bakıyorum. En zorlandığı ve stabil kaldığı yer. Şu anki fiyatları komedi. Ekmek alacak parası olmayan firmalar bile düşüşten sonra tavan tavan gitti bu torunlar herkese ters köşe yaptı

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    rekor işlem hacmiyle 50 altında kapatması, günlük takasda bariz alıcılı görünmesi,hatta diğerden 1,5m.lot aldıklarını gözümüze sokmaları beni kıllandırdı açıkçası. karanlık odada 49 yada 50 kapatmazlarsa yarın zor olacak gibi. bıçak sırtındayız yani.
    dün akşamda belirttiğim gibi yaklaşık 80m.lot işlem hacminden sonra hareketin devamı gerekiyordu. bugünkü düşük işlem hacmi hayra alamet gibi görünmüyor. içini dışını çok bilmem hissenin toprağım güvendi,bende ona güvendiğim için aldım. benim hislerim başka hisselerden edindiğim tecrübeye göre. şurda ptesiye iki iş günü kaldı. açık düşüneyim; şayet malde olmasaydım iki günün işlem hacmindeki farkı görünce almazdım. hayırlısı bakalım.

50 den vazgeçtim 40 üzerinde kalsa bari. altına sarkarsa 33 hatta 26 yı bile görebilir.

bu alnus neymiş arkadaş. dün 45 ortalamayla 1.5m.lot almış görünüyo (inanmıyorum tabii dşğerden ortakları veriyo) bugün 42 ye 43 e sürekli satış yapıyor.

6. bu borsa beni zıvanadan çıkaracak
    tavan giden hisseleri seyrettikçe.
    kardemirler bekliyor şimdilik de gitmeleri için bir sebep yok
    koca firma nasıl olsa eninde sonun da iyi yerlere gider bende kazanınca atlarım diye düşünüyordum
    onlarda gitti
    şimdilik gitmeleri için bir sebep yoktu.
    ters köşe oldum vesselam.
    Son düzenleme : kitapci34; 06-05-2020 saat: 17:29.

Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    cıty'nin takası uzun zamandır ilk defa bir önceki güne göre +
    bugün de yatfinans'ın alımları fena değil.
    yat.finans kayboldu

Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    bu borsa beni zıvanadan çıkaracak
    tavan giden hisseleri seyrettikçe.
    kardemirler bekliyor şimdilik de gitmeleri için bir sebep yok
    koca firma nasıl olsa eninde sonun da iyi yerlere gider bende kazanınca atlarım diye düşünüyordum
    onlarda gitti
    şimdilik gitmeleri için bir sebep yoktu.
    ters köşe oldum vesselam.
    sorma,kardemirler benimde gözdelerimden. bayağı bir süredir izliyordum ama geç kaldım. büyük fabrikalar açılacak haberiyle uçuşa geçti. avm haberi bizimkini hafif oynattı o kadar.

Sayfa 265/356 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •