günlerdir kapýsý kilitli firmalar
uçmayan uçak firmalarý
türkiye yediðinin 5 mislini yiyecekmiþ gibi giden gýda firmalarý vs vs çözülmüþken e bi zahmet
ev satýþlarýnda problem olmayýp iyi giden, üstelik faizlerde tarihi diplerde
bir kaç kira kaybýndan baþka hiç bir kaybý olmayan sektörün en büyüðü de kapaklandýðý yerden kalksýn artýk topraðým.
uyuyamamýþtým
ahanda giidiyorum yatmaya, sana kolay gelsin topraðým
öðlen namazý öeçmeden kalkarým.
torunlarda uzun vadeci olmadýðým için 2.43 den verip 2.39 dan geri aldým. þimdi ben günahmý iþledim? adamlar bu iþi tek basamakda yapýyor sürekli. KY nin mal almasý vermesiyle tahtamý bozulurmuþ,araya kaynýyoruz iþte.Görmüyorlar bile bizim malý. 600 bin lot malý tek kalem çeken yada veren nasýl bir KY anlayamadým. gün gelir yine veririm trade için arkasýndan baka kalýrým. bu da benim hatam olur.
Yo gunah degil elbette. Ama bunu buyuk parayla (kurallara aykiri bir sey yoksa) yapaninki de gunah degil
Sent from my iPhone using hisse.net
büyük parayla yapana zaten KY denmez. tahtada iþlem yapan grubun dýþýndaysa zaten hiç þansý yok. spek ofisini gördüðüm için kesin konuþabiliyorum. bizim alýp sattýðýmýz 20-30 bin lotlar bu hacimde görünmez. 500000 lot alýrsanýz anýnda çakarlar aþaðý ve dökülmenizi beklerler. 500000 lot alanada KY denmez.
Kucuk yatirimci denmez ama kisa vadeci denir . Kisa vadeci yerine kucuk yatirimciyi bazen yanlis kullaniyorum
Hissenin gitmemesinde kucuk yatirimcinin kacislari da etken ama kisa vadeciler de (buyuk + kucuk) faktor
Kesin bu
Slm arkadaþlar... Sizce nasýl 3 yalýk bilanço ne zaman gelir... Bilançoyla ilgili on görüsü olan var... kar mý zarar mý...
2.27 ..
Yer Ýmleri