%15 stopaj düşmüşler hepsinden sırayla. YO'lardaki olayı bilmiyorlar, dikkate alma. Ya da iletişim linkini tıklayıp uyarmak lazım, mail atmak lazım.
İlk maili günahsız olanınız atsın. Ya da en çok İşyat'ı olan. Nasılsa bende yok.
Printable View
%15 stopaj düşmüşler hepsinden sırayla. YO'lardaki olayı bilmiyorlar, dikkate alma. Ya da iletişim linkini tıklayıp uyarmak lazım, mail atmak lazım.
İlk maili günahsız olanınız atsın. Ya da en çok İşyat'ı olan. Nasılsa bende yok.
Balıkları temizleyipte yiyin.
Kilciklarini ayırın Lütfen.
Gene ortaya kilcikli balık getirdi malum kişi.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kargayi kilavuz olanlarin bu muhabbetlerde bogulmasi sasirtici degil
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tüm YO ve GYO'larda Temettüde vergi %0 (Gelir Yıllık 60.000 TL'yi aşarsa bunun yarısı beyana tabidir,GV tarifesi uygulanır)
1 yıldan sonra satana vergi % 0
1 yıldan önce satana vergi %10 (YO, GYO ve tüm Yatırım fonlarında geçerlidir)
vergi olayında kafada soru kalmasın diye yazdım
syg..
bol kazançlar....
Ben son günü merak ediyorum millet son gün alacak mı satacak mı.Temettü hangi gün verilecek.Ha bir de ertesi gün kaçtan açacak .Bu 2 soru da halloldu mu kağıt 6 ay kış uykusuna yatar gibi geliyor bana.
Ben temettu verdikten sonra asagi salinacagini düşünüyorum
Su an elimde yok ozel nedenlerden ama mayistan itibaren duzenli alima girerim
SM-J200F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende aynı düşünüyorum.
Ama yinede belli olmaz.
Belki mukayese etmek abes olur ama.
Bir çok sanayi hissesi temettu verdikten sonra uçtu gitti.
Örneğin:hektas, eregli, toaso vs daha bir çok var.
Bunda da kabaca 0,84 açsa temettu sonrası.
Bu sene 0,98 ler ve üstünü gosterebilirler.
10 yıldır izlerim hep temettü kadar düşer, sonra %5 gibi aşagı salar orda epeyce oyalanır 5-6 ay gibi
evet kardeşim...eeee ciddi temettü veriyor borsanın temettü şampiyonu...hal öyle olunca uzunca süre yatıyor...her yerden kazanç yok yani
Evet arkadaş doğruca yazmış.
Anlaşılması için tekrar tekrar yazmaya gerek yok.
YO larla GYO lar farklıdır.
Isyat gibi hisselerde bir yıldan az tuttuğunuz ve prim kazancı elde ettiğinizde satarsaniz %10 kazanç vergisi kesilir.
1 yıldan uzun tuttuklariniz karlı dahi satsaniz vergi kesilmez.
GYO lar sanayi hissesi gibidir.
1 günde %10 dahi kazansaniz komisyon hariç vergisi yoktur.
Temettulerde de tam tersi.
Isyat temettusu nettir.vergi kesilmez.
Sanayi hisseleri ve GYO larda %6 stopaj vergisi kesilir.
Brüt ve neti farklıdır vergiden dolayı.
Isyat %18,7 veriyorsa 18,7 alırsınız.
%6 mı?
%15 olmasın o?
Ayfon Isyat 0,89 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi özel mesaj attım, okuyamadınız mı acaba?
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GYO'larda kesinti var yazmışım. GYO'larda al-sat karından da kesinti yok.
http://www.vergidegundem.com/tr/c/do...&groupId=10156
bu rehberi dikkate alabiliriz.
syg.
gönderilen haftalık raporu bir önceki haftalık raporla karşılaştırdım biraz erime varmış gibi geldi bana ama toplam varlık değeri artışda buda olumlu bir görünüm içinde olduğunu gösteriyor ileriki zamanlar için kanımca.daha düzgün okuyabilen varsa bu gibi raporları aydınlatsın lütfen bizleri.
ieyho gene uçuşta trade yaptıklarımı gene sattım çorba paramız gene çıktı :)
tek tabanca koçum yaa..
kimseye uyduğu kimseyi taktığı yok:)
bide kopsa yukarı
SAYIN KALVİNİN ıeyho haberi düştü
hayırlı olsun
vayy takiptesin ieyho yu :) ama dikkat et alçaksan ,alma noktalarını iyi bilmen gerekiyor trade yapman için ,yoksa elinde kalır üzülürsün.alma ve satma noktalarınıda grafikle çözebilirsin ,tam isabet yapmak zor olur ama yükselişlerde transit bölge olur aldığın nokta.
alırsam ve düşerse sıfıra kadar ortalama yaparım çıkarsada zirvesine kadar satmam
20 mart kullanım hakkından sonra hareket olabilirmi şimdilik sadece seyirciyim.
belki spek işyatı uçurur burdan oraya transfer bedavaya ıeyho alır ne dersin
halka arzlardada yaparlar ya hani:)
zirvesi diyorsan cemasada bir bak derim ama artık alınmaz o noktalardan , ben ieyho da kitliyken cemas 56 krş lardaydı şimdi ise 4 tl yi geçti ,rıza ilk önce çemaşı yukarı götürdü sonra nibaşı birde usas vardı ieyho ile birleştirdi ve usası sildi piyasadan şimdi rızanın endüşük kâğıdı ieyho kaldı cemaş ieyho nun malı yani ieyho ana kağıt gözüküyor ama bir türlü uçuramadı ,oyuzden ben alsat yapıyorum şimdilik.
ben okadarına bişey diyemem ben çorba paramı çıkarıyorum ieyho da ,gerçi ben çorbayı kazandan kepçeyle içiyorum :)) benim kabarık sermaye işyatta temettü bekliyorum ieyho yuda dediğim gibi elektrık ,doğalgaz ,su ve sigara gibi giderler için kullanıyorum. ama dikkatli olmanı tafsiye ederim rızayla oyun olmaz bir kitledimi zor bırakıyor sıcak su döksen nafile :) ieyho formunu bir ziyaret et anlarsın.
Ben patron kağıtlarından kolay kolay mal almam.Yukarı havuç belirmişse az girer beklerim hedefimdede çıkarım o kadar.Temettü veren şirketler borsanın gözbebeğidir gerisi yalandır....
sayfayı doldurduk arkadaşlardan özür dilerim.
hareket olmayınca az yazalım dedim.
amma maliyet baya düşecek ortaklar ne dersiniz:)
işyatın krizlerde yatırımları avantaj sağlarsa baya bir yüksek kar açıklama ihtimali doğuyor buda 100 (1) bedelsiz demek
bakalım yaşarsak belki görürüz..
saygılar sevgiler..
Hayırlı sabahlar.Bir babayiğit yokmu tavana kadar çizsin:)
nolduya özelden mesaj mı aldın bir anda pek bir eğilip büküldün :))) . burdakilerin çoğu birbirine özelden yazıyor istemediklerine cephe alıyorlar birbirlerini kışkırtarak icazet vererek , işlerine gelene paşamsın gelmiyene eyvallah diyorlar ama çokta tın ,biz çok gördük bunları bunlara pabuç bırakmayız,kimsenin babasının yeri değil burası istediğimi yazarım saygı çerçevesi içersinde buda böyle biline.
genel olarak başka firmaların isimlerini forumda yazmak hoş değil sayfada muhabbet güzel.diğer kağıtlar benim için önemsizdir.maksat eğlence olsun
al satçılarında herkes kadar eşit hakkı var,varsa bir duyum o ayrı.
ama genel olarak ben kendime kibar biriyim:)
kazandıran yatırım yazısıyla borsa gündem işyattan bahsetmiş 1 numara işyat.
http://www.borsagundem.com/yazarlar/...yazisi/1284350