Sayfa 265/931 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    alırsam ve düşerse sıfıra kadar ortalama yaparım çıkarsada zirvesine kadar satmam
    zirvesi diyorsan cemasada bir bak derim ama artık alınmaz o noktalardan , ben ieyho da kitliyken cemas 56 krş lardaydı şimdi ise 4 tl yi geçti ,rıza ilk önce çemaşı yukarı götürdü sonra nibaşı birde usas vardı ieyho ile birleştirdi ve usası sildi piyasadan şimdi rızanın endüşük kâğıdı ieyho kaldı cemaş ieyho nun malı yani ieyho ana kağıt gözüküyor ama bir türlü uçuramadı ,oyuzden ben alsat yapıyorum şimdilik.

2.  Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    alırsam ve düşerse sıfıra kadar ortalama yaparım çıkarsada zirvesine kadar satmam

20 mart kullanım hakkından sonra hareket olabilirmi şimdilik sadece seyirciyim.

belki spek işyatı uçurur burdan oraya transfer bedavaya ıeyho alır ne dersin

halka arzlardada yaparlar ya hani
    ben okadarına bişey diyemem ben çorba paramı çıkarıyorum ieyho da ,gerçi ben çorbayı kazandan kepçeyle içiyorum ) benim kabarık sermaye işyatta temettü bekliyorum ieyho yuda dediğim gibi elektrık ,doğalgaz ,su ve sigara gibi giderler için kullanıyorum. ama dikkatli olmanı tafsiye ederim rızayla oyun olmaz bir kitledimi zor bırakıyor sıcak su döksen nafile ieyho formunu bir ziyaret et anlarsın.

3. Ben patron kağıtlarından kolay kolay mal almam.Yukarı havuç belirmişse az girer beklerim hedefimdede çıkarım o kadar.Temettü veren şirketler borsanın gözbebeğidir gerisi yalandır....
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

4. sayfayı doldurduk arkadaşlardan özür dilerim.
    hareket olmayınca az yazalım dedim.
    amma maliyet baya düşecek ortaklar ne dersiniz
    işyatın krizlerde yatırımları avantaj sağlarsa baya bir yüksek kar açıklama ihtimali doğuyor buda 100 (1) bedelsiz demek
    bakalım yaşarsak belki görürüz..

saygılar sevgiler..

5. Hayırlı sabahlar.Bir babayiğit yokmu tavana kadar çizsin

6.  Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    sayfayı doldurduk arkadaşlardan özür dilerim.
    hareket olmayınca az yazalım dedim.
    amma maliyet baya düşecek ortaklar ne dersiniz
    işyatın krizlerde yatırımları avantaj sağlarsa baya bir yüksek kar açıklama ihtimali doğuyor buda 100 (1) bedelsiz demek
    bakalım yaşarsak belki görürüz..

saygılar sevgiler..
    nolduya özelden mesaj mı aldın bir anda pek bir eğilip büküldün )) . burdakilerin çoğu birbirine özelden yazıyor istemediklerine cephe alıyorlar birbirlerini kışkırtarak icazet vererek , işlerine gelene paşamsın gelmiyene eyvallah diyorlar ama çokta tın ,biz çok gördük bunları bunlara pabuç bırakmayız,kimsenin babasının yeri değil burası istediğimi yazarım saygı çerçevesi içersinde buda böyle biline.

7. genel olarak başka firmaların isimlerini forumda yazmak hoş değil sayfada muhabbet güzel.diğer kağıtlar benim için önemsizdir.maksat eğlence olsun
    al satçılarında herkes kadar eşit hakkı var,varsa bir duyum o ayrı.
    ama genel olarak ben kendime kibar biriyim

8. kazandıran yatırım yazısıyla borsa gündem işyattan bahsetmiş 1 numara işyat.

http://www.borsagundem.com/yazarlar/...yazisi/1284350

Sayfa 265/931 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •