13 ünde satan arkadaşın paylaşımları..HAHAHAHAHAHAHAHA
Printable View
sattıktan sonra elimde kaç lot vardı kalan olarak, yazsam dudakların uçuklar,
neyse, kimsenin kalbini kırmak istemem kardeşim, herkesin aklı fikri var ve defalarca diyorum, bu tip patron hisselerinde uzun vadeli duracaksanız mutlaka ara ara trade yapın, en az yarısı ile
sadece bu değil borsadaki hisselerin en az yarısının durumu bu maalesef, ekranın başından dakka ayrılmayın, parayı vurdummuda arkaya dönüp bakmayın, kaatmı yok, 300 küsur yaw,
aynı arkadaşın 13 eylül de yani sattığı gün yazdıkları
vah vah..
Yüzde 50 si en az trade diye ders veren adam 140.000 lot satmış..
280.000 lotun olmalı değil mi :oleyo:
sağın solun ayrı oynuyor be hilmo.
İlk yazın bu topikde 29 ağustos
Keşke 69 larda iken yazıverse idin ucuz diye. 8 iş günü sonrada satmışsın foruma alın derken.
HANGİ ARACI KURUMUN ÇALIŞANISIN
16 milyon lot açık yapılan kaatta benim 140 K yı gördünya sana helal olsun gundwane,, dahada sana yazmıyom kardeşim
şu yazdığımı bile anlamamamışın , o hacimde benimkisi devede tüy demişim, sen ne diyon, çok üzülüyorum sana inan olsun
kıskanma ne olur, çalış seninde olur kardeşim, sana bol şanslar diliyorum, iyi bir insansın ama bu piyasada kazanmak için yeterli değil bu, aynı zamanda akıllı olup, aklını da kullanacaksın, yoksa aha böyle forum köşelerinde ağlar durursun, hadi öptüm, sonra görüşürüz işim var
Hilmo geç bu işleri paşam.
Yazış stilinden kimin ne amaçla yazdığı belli bu forumda.
Gelir gelmez karşına dikildim..
Yok 2 milyar varlığı varmış da uzun vade imiş de kendisi de alıyormuş da biz birşey bilmiyor muşuz da..
3 tl imiş de 5 tl imiş de.Grafik çok güzelmiş de 1.23 falan mışda..
82 ortalama ile aldın 86 ile sattın diye kendini bi nane mi sanıyorsun...ahahahah işleri varmış..yerim senin işlerini.
Hadi ordan hadi ordan...
nedır buradakı muhabbet yaw..ölup gıdeceksınız kagıdınızda paranızda ne ıse yararki..saçma sapan muhabbetler yapmayalım...kazanmıssanız burda oldugunuz surece o kaybedılecek kaybetmıssenız yıne kazanırsunız ama 1 ama 20 yıl..ıtteredın gıdın ya..nasıl olsa canlı çıkamayacaksınız bu dunyadan...
Özel mesajdan yazışsanız olmaz mı, karşılıklı diyaloglarınızı görmek zorundamıyız?
Teknik analiz yapacak varmı kavga etmekten ziyade
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla özür dilerim kardeşim, sabah sabah daha uykudan yeni uyanmışım, hilmoceka nerde felan yazıları görünce dayanamadım yazdım, herkesten özür diliyorum, sanki benden başka yazan yok burada
yok karşıma dikilmiş yok bilmem ne, donkişot sanırsın ha ha haaa
cevap vermeye değmez ama insan işte dayanamıyor, hangi kurumun bilmem neyiymişim, vır vır da zır zır, bebek gibi ağlıyor sabahtan beri, gülsemmi ağlasammı şu zavallı haline bilemedim
tekrar özür herkesten
Terbiyesiz ukalalık had boyu olmuş ben teknik paylaşım da bulundum üremek ifadesini kullanan Kimi sürüngen ve parazit tiplerin yer aldığı bir durum olmuş beni sinirlendirme bozuk kişilikler...Ben Fikrimi paylaştım oysaki onlar benim fikrimin alıntısını yaparak cesaret bulmuşlar...Sakın bir daha benim fikrimin üzerinde yorum yapma...
Gundwane kardeşim doğru söylüyor.. ayrıca tvitter deki hisse pazarlamacılarından uzak durun. Bu kahraman ve harunlardan uzak durun. Adam 0.89 kalktı kaldırıyorum diye diye milletin kanına girdi.. adam aşşağı maliyetli kağıtlarını çıkacağı zaman Twitter da şuna girdim buna girdim diyerekten dillendirip iteleme yapıyor.. herkese bol kazançlar. Bu günlerde geçer
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
0.70 altı yok gibi.. alalımmı biraz daha.. [emoji848]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b01fb7cf48.png
Bence yine iyi direndi. Endeks 2.200 puan ekside.. ytd
Bunlara bir dur diyecek yok mu..
Biraz baktım..
Genç güzelden bir kızcağız bile buna inanmış ne olacak bizim hisselere diyor..
Aldığı kağıtta akenr.
Her halinden KY olduğu belli..
Yıllar önce kipa da evlenmek üzere olan bir kızcağız hisse almış dı 2010 lar falan..
Hatta dayanamadım özelden yapme etme falan dedim di..
Hala baktıkça içim acır o grafiklere..
Yazık günah ya..
Bizde 0.86 dan aldık harun kahrmana güvendim ama zorla aldırmadı sonuçta sayesinde kazandık sayesinde kaybediyoruz suç hata benim colugun çocuğun riskini bilmedigin hiseye girersen olacağı bu iste uç bin lira zarar simdilik
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu spek alamayacağıni bildiğinden basamiyor.
Bassa ,kaptırmakta var malı.
Bu ayrılma olayı nabız yoklama gibi geldi biraz.
Millet yukardan maliyet yapmış.
Zarara vermek istemedi daha aşağıda kim verecek?
Benim gibi özel durumu olan,kredili giren,birde kaza bela olan satacak.
Oda devede kulak.
Oyun başka ,her ne ise oyun ayıp ayıp.
Nede olsa bist kazan nilo kepçe.
Bekleyelim biz peeh...Sevgilerimle:)
https://i.hizliresim.com/5Gda7D.png
haftalık durum böyle, sınıra geldi, dönermi dönmezmi bakacağız uşağum, herkesin aklı kendine bu benim gördüğüm başkası ne görür bilmem,
sosyal medyayı okuyupta parasını ona göre yönetene şaşarım, bu devirde, alacanmı diye soruyor, he desem dalacak belki.
töbe töbe yaw, bu çocuk nasılda yordu beni bugün
bugün 0.80 i geçecekmi bakalım, o zaman şugar bir grafik olur uzun vade açısından
https://i.hizliresim.com/nJ7vnM.png
günlüklerde vaziyet bu uşaklar, ortalamaların yukarı dönmesi için 0.80 şart, ama bugün ama yarın en geç cuma kapanışı, yoksa bozulma başlayacak,
duydunmu lem spek kardeş, çiz şöyle mis gibi bi grafik bizde alkışlayalım seni :bravo:
aslında kaat toplamak için süper hava ama, piyasa düştükçe fazla zararda olmayan buradan satıp diğer kaatlara geçer çünkü, dünkü gibi şöyle 3-4 kademe kaldırsa 1 allan kulu kalmaz kaatta ha ha haaa
https://i.hizliresim.com/QpAkDg.png
zabanan 0.75 dede bu kadar alıcı vardı sonra silip kademeye verdi ağalar, çok yanıltıcı bu rakamlar yani bakmayın, boşa para ödüyoz inan olsun, 1 bakıyorsun ne var ne yok silmişler
çok profeyşınıl buranın speki, şapka çıkarıyorum kendisine, de grafiğimizi de bozmasın gari
Kendi çalıp oynayan bir sensin ceko [emoji3][emoji1319]
çetin nikotin zehirlenmesinden vefat mı ettin
Buradayım kardeşim.. izliyorum. 70 sen yapıştırmak varmış
Spek efendi ekibi ile silip silip veriyor. 80-88 arasinda sattiklarini buralardan toplamak istiyor gibi gözüküyor.
Lakin bizden alacagı belli.. 2 tutmuk 4 parmak bisi...
Yatirim tavsiyesi degildir, lütfen yalniz kendi mantiginizla hareket ediniz
Dün başka bir topikte endeksin yükselmesine şüphe ile bakıyorum demiştim.. öylede oldu.. ytd. Ha seviniyormuyum. Hayır. Çünkü bende içindeyim.. ytd
Ek 8816perşembe ye az kaldı sabır :)
Carsamba carsafa dolaniyordu ya persembe 🤣