Sayfa 262/784 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1. kıskanma ne olur, çalış seninde olur kardeşim, sana bol şanslar diliyorum, iyi bir insansın ama bu piyasada kazanmak için yeterli değil bu, aynı zamanda akıllı olup, aklını da kullanacaksın, yoksa aha böyle forum köşelerinde ağlar durursun, hadi öptüm, sonra görüşürüz işim var

2. Hilmo geç bu işleri paşam.
    Yazış stilinden kimin ne amaçla yazdığı belli bu forumda.
    Gelir gelmez karşına dikildim..

Yok 2 milyar varlığı varmış da uzun vade imiş de kendisi de alıyormuş da biz birşey bilmiyor muşuz da..
    3 tl imiş de 5 tl imiş de.Grafik çok güzelmiş de 1.23 falan mışda..

82 ortalama ile aldın 86 ile sattın diye kendini bi nane mi sanıyorsun...ahahahah işleri varmış..yerim senin işlerini.

Hadi ordan hadi ordan...

3.  Alıntı Originally Posted by HilmoCeko Yazıyı Oku
    minişim, eldeki malı satacak olan tabiki iyi taraflarını yazar, sende kötülerini yazdıydın aynı dönem, kim kazandı, ben ha ha haa
    Tekrar soruyorum

"HANGİ ARACI KURUM UN HANGİ SPEKÜLATÖRÜN YANCISISIN"

Forum yönetiminden bu arkadaşın süresiz yasaklanmasını rica edecem ama birşey yapacaklarını sanmam..

4. nedır buradakı muhabbet yaw..ölup gıdeceksınız kagıdınızda paranızda ne ıse yararki..saçma sapan muhabbetler yapmayalım...kazanmıssanız burda oldugunuz surece o kaybedılecek kaybetmıssenız yıne kazanırsunız ama 1 ama 20 yıl..ıtteredın gıdın ya..nasıl olsa canlı çıkamayacaksınız bu dunyadan...

5. Özel mesajdan yazışsanız olmaz mı, karşılıklı diyaloglarınızı görmek zorundamıyız?

6. Teknik analiz yapacak varmı kavga etmekten ziyade

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by KAHRAMAN Yazıyı Oku
    Özel mesajdan yazışsanız olmaz mı, karşılıklı diyaloglarınızı görmek zorundamıyız?
    valla özür dilerim kardeşim, sabah sabah daha uykudan yeni uyanmışım, hilmoceka nerde felan yazıları görünce dayanamadım yazdım, herkesten özür diliyorum, sanki benden başka yazan yok burada

yok karşıma dikilmiş yok bilmem ne, donkişot sanırsın ha ha haaa

cevap vermeye değmez ama insan işte dayanamıyor, hangi kurumun bilmem neyiymişim, vır vır da zır zır, bebek gibi ağlıyor sabahtan beri, gülsemmi ağlasammı şu zavallı haline bilemedim

tekrar özür herkesten

8.  Alıntı Originally Posted by HilmoCeko Yazıyı Oku
    valla özür dilerim kardeşim, sabah sabah daha uykudan yeni uyanmışım, hilmoceka nerde felan yazıları görünce dayanamadım yazdım, herkesten özür diliyorum, sanki benden başka yazan yok burada

yok karşıma dikilmiş yok bilmem ne, donkişot sanırsın ha ha haaa

cevap vermeye değmez ama insan işte dayanamıyor, hangi kurumun bilmem neyiymişim, vır vır da zır zır, bebek gibi ağlıyor sabahtan beri, gülsemmi ağlasammı şu zavallı haline bilemedim

tekrar özür herkesten
    Alıyor musun satıyor musun fiyat 71 72

Fazla konuşma..

Sattıktan 2 hafta sonra çıktığın gibi bu sefer de aldıktan 2 hafta sonra gözükme ortalarda da..

Sayfa 262/784 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •