Hızlı alınan kararlar hep zarar getirir. Sakince beklemek her zaman iyidir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Bugün eksi 2'li bir gün olacak sanırım.
Eğer dün sabahtan satış emri vermiş olsaydı birisi %2.6 getirisiyle 15 dakika sonra hesabında olacaktı. Bugün satış emri veren birisi yaklaşık %2 zararıyla satış yapmış olacak. Dün satış emri veren ile bugün satış emri veren arasında yaklaşık %5 gibi fark söz konusu olacak.
TCD 248k ile girmiştim 270k oldu bozayımmı falan derken yakalandık :)
neyse bugün düşüşteki tam performansınıda görücez , -0,5 'lerde bile + tamamladığını gördüm o fonun.
TCD bugünü -1 ile kapatırsa iyi bence.
web üstad gine herkesi batırdı :kahkah:
evet TCD'nin en büyük avantajı türev'i iyi kullanması. %10 viop'u kaldıraçla 10 katına çıkartıyor.
diğer %90 = %10 (türev) eşitleniyor. bugün türev'i iyi kullanırsa zararı biraz düşürebilir tabi terside söz konusu
Tacirler aslında %20 Türev kullanacağı ikinci bir değişken fon çıkartsa tadından yenmez :)
YÜKSEK DEĞİŞKEN FON adı altında :)
Jants da tutunamadı -5 yedi, bi arena kaldı tcd -4 lere gidiyor
usa nın iran lı ilgili hareket edecegi belli idi ,zamanı yanlıs oldu
hisse yoğunlarda zarar %4 e yaklaştı
şu olayı yaşadıktan sonra sanırım hepimiz yatırım sıtratejilerimizi yeniden gözden geçireceğiz. karşımızda ne yapacağı belli olmayan bir deli varken işimiz çok, ama çok zor olacak. bir sabah kalkıyorsun. bütün hesaplar alt üst oluyor. çekilen onca sitres te cabası tabi. sırf bu yüzden hisse defterini kapatmıştım. ama burada da sitres yakamızı bırakmıyor. risk ayarlamamızı çok iyi ayarlamamız lazım. bir de hep ihmal ettiğimiz altını uygun fırsatta portföylerimize uzun vadeli olarak eklememiz lazım.
Bu dususu sadece bir kisi durdurabilir
Kuzey kore lideri
Deli deliyi gorunce sopasini saklarmis
Vay arkadaş, yarim gün musade etseydiniz de 2.60a sevinseydik, kar cebe yakışır çıksak mi diye tereddüt etseydik filan..
Doviz cok tepki vermedi , pazartesi belli olur , ne yapacagimiz
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hsyf'ler %-5 e yaklaştı 1 ayı toptan verdik bugun