Sayfa 260/1001 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Evet şimdi gördüm orada değişmemiş hala. Eksi gorunuyor. TEFAŞ'a bilgi verip kendi sitelerini duzeltmediler mi acaba, umarım öyledir ve doğru olan tefaştir, fark çok fazla -2 / +0.25
    İş bankası da kendi sitesinde düzeltti. İş portföy düzeltmedi görünüyor ama önemli değil. Şikayet etmek lazım. İş yatırımı fırçaladım. asıl muhatabınız iş portföy dedi.

2. Düzeltme nereye kadar, 112–109–107, ya da seans içi düzeltmelerle 120–130 devam mı?yorumlar nedir?

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by traderpanda Yazıyı Oku
    trump yaktı bizi
    üstad önemli olan daha ne kadar yanabiliriz
    para huzur vermiyor insana. sadece yaşamı daha bir yaşanabilir hale getiriyor.
    "baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş"

4. hep diyoruz ya, her ne olursa olsun. bu işlere portföyün en fazla yüzde 50'si ile girelim, burası kırmızı çizgi olsun diye. aslında iran olayı olmasaydı bu gün de yön yukarı idi ama bazan unutuyoruz ortamın ne kadar tehlikeli olduğunu. bir sabah beklenmedik bir haberle uyanıp ciddi zararlara uğrama ihtimalimizin her zaman mevcut olduğunu. 114,500 altında kalmamız hiç hoş olmuyor aslında. hafta sonu riskini falan almak istemeyenler satıyorlar. ben 2 gün önce aldığım gmr'lere zarar da olsa satış verdim. en fazla kârdan zarar olur, yapacak bir şey yok. biraz daha defansa çekilmek lazım. pazartesi de tekrar bakarım duruma.

5. bu arada doların da önü 6'ya kadar teknik olarak açıldı gibi. inşallah sular bir an önce durulur. öyle olursa pazartesi günü ortam düzelir diye düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Webster üstat, kapanış m. Ar mi? Küçük emrah mi?
    Valla bu sefer kucuk emrahin annesi bir agacta bacisi bir agacta formasyonu basliyor...ytd

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Valla bu sefer kucuk emrahin annesi bir agacta bacisi bir agacta formasyonu basliyor...ytd
    peki alıma devam mı
    para huzur vermiyor insana. sadece yaşamı daha bir yaşanabilir hale getiriyor.
    "baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş"

Sayfa 260/1001 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •