Evet Rusya oyun bozanlık yaptı bugün :) +1 yapacak gibiydi şu an -0.39 gözüküyor AES performansı. Neyse bugün 3. alımı da yaptım IPV pozisyonum tamamen buraya kaymış oldu. Duruma göre ilave yaparım.
Printable View
gercek budur
bir sey bilindikten taniklandiktan sonra fakirler girdikten sonra o sey biter! fakir de biter ama zengin...
Ben bugün 100 binlik aes alışı girdim te3 yerine ppf'de tutsaydım parayı dün almış olacaktım bugün %2 üzerinde prim yaptı zira,hedefim 60 dolar üzeri bir noktadan satmak bakalım tüm parayla girmeye cesaret edemedim ,endeksi şortladığını varsaydığımız acc alımı ve opb,eib alımı girdim,fırsat kollamak üzere biraz da ppf'de park halinde.
Tte zaten o endeks bağlı. Aynı oranda hareket ediyor. Saat 22:00 de aşağıdaki adresten yeni fiyatı görebilirsiniz.
https://www.isportfoy.com.tr/tr/yatirim-fonu/TTE/TRL
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zpc %+0.03
Enflasyon ve onu takiben faiz yükselişi devam ettiği sürece borçlanmalar ve kiralar PPF kadar da getirmeyebilir.
Ağırlığı bu fonlarda olanlar dikkatli olsunlar.
Haftaya merkez bankası kararı var bu karar oncesi ve sonrası bu fonlar yükselişe geciyor ..bu yüzden haftayi gormeyi bekledim yoksa coktan cikmistim..sabitmi birakacak faizleri indirecekmi farkli gorusler var ..bugün 2 yıllık ve repo oranlari az gevsedi etkisini haftasonu goruruz ama dediginiz gibi tahvillerin yönünü asagi cevirmesi gerekiyor ..getiri egrisi yukarı yonlu hala..
Tabi yazdiklarim yatirim tavsiyesi niteliginde degildir
Bu arada dolar 5,98'e sabitlendi, sabit kur rejimine geçtik galiba.
Keşke sp500 endeks fonu olsaydı...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tte -0,38.....
ABD endeklerinin hepsi yükselişte.
Bizim gece VİOP'u 0,20 artıda.
Yarın BİST artı açabilir.
Ama öğleden sonra saat 16.00'da gene başlarlar satmaya:)
Burada kripto paralarla ilgilenen varmı?
Bugün ethereum %5 artmış.
Bir bulaşmadığımız bu kalmıştı, yavaş yavaş ilgimi çekmeye başladı.?:)