Sayfa 263/996 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Enflasyon ve onu takiben faiz yükselişi devam ettiği sürece borçlanmalar ve kiralar PPF kadar da getirmeyebilir.
    Ağırlığı bu fonlarda olanlar dikkatli olsunlar.
    Haftaya bir süreligine vedalaşma zamanı bu fonlardan

2.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim. Haftaya yüklü almayı düşünüyorum. Düşerse daha fazla fon alırım.
    Sizce portföyün yüzde kaçı ile gitmeliyim.
    Hisse senedi fonlarından sepet yapacağım.
    Ani alım yapmayın ne alacaksanız parça parça alın.
    Bir iki fona yoğunlaşmayın fonları çeşitlendirin, o alımları bile parça parça yapın.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Enflasyon ve onu takiben faiz yükselişi devam ettiği sürece borçlanmalar ve kiralar PPF kadar da getirmeyebilir.
    Ağırlığı bu fonlarda olanlar dikkatli olsunlar.
    Haftaya merkez bankası kararı var bu karar oncesi ve sonrası bu fonlar yükselişe geciyor ..bu yüzden haftayi gormeyi bekledim yoksa coktan cikmistim..sabitmi birakacak faizleri indirecekmi farkli gorusler var ..bugün 2 yıllık ve repo oranlari az gevsedi etkisini haftasonu goruruz ama dediginiz gibi tahvillerin yönünü asagi cevirmesi gerekiyor ..getiri egrisi yukarı yonlu hala..
    Tabi yazdiklarim yatirim tavsiyesi niteliginde degildir

4.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Haftaya merkez bankası kararı var bu karar oncesi ve sonrası bu fonlar yükselişe geciyor ..bu yüzden haftayi gormeyi bekledim yoksa coktan cikmistim..sabitmi birakacak faizleri indirecekmi farkli gorusler var ..bugün 2 yıllık ve repo oranlari az gevsedi etkisini haftasonu goruruz ama dediginiz gibi tahvillerin yönünü asagi cevirmesi gerekiyor ..getiri egrisi yukarı yonlu hala..
    Tabi yazdiklarim yatirim tavsiyesi niteliginde degildir
    Enflasyon önümüzdeki iki ayda yüksek çıkacak gibi
    O yüzden faizler bir geri iki ileri yaparsa sıkıntı yaratır.
    Herşey enflasyona bağlı.

5. Bu arada dolar 5,98'e sabitlendi, sabit kur rejimine geçtik galiba.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Enflasyon önümüzdeki iki ayda yüksek çıkacak gibi
    O yüzden faizler bir geri iki ileri yaparsa sıkıntı yaratır.
    Herşey enflasyona bağlı.
    Enflasyonun yüksek cikmasinin sebebi sepetteki gıda enflasyonunun yüksek cikmasi benim bildigim sepetteki gıda ürünlerinin oranının tüik azaltti..( bi manada düsük cikmasi icin azalttılar)
    Bi pazartesiyi goreyim olmazsa sepet fonuna gececem

7.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Tte benim portföyde yüzde 50 ama pek tavsiye etmen. Tte diğer hisse fonlara pek benzemiyor. Çok oynak olabiliyor. Dikkatli olmak lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Bende yüzde 50 ya da 75 i gireceğim. Örneğin 100k girdim diyelim fon ücreti ya da komisyon alınacak mı?

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ani alım yapmayın ne alacaksanız parça parça alın.
    Bir iki fona yoğunlaşmayın fonları çeşitlendirin, o alımları bile parça parça yapın.
    Teşekkür ederim.Bende yüzde 50 ya da 75 i gireceğim. Örneğin 100k girdim diyelim fon ücreti ya da komisyon alınacak mı?

Sayfa 263/996 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •