Her ay bedelliye SPK umarım izin vermez, yılda bir olması dahi YETERİNCE yorucu...
Printable View
Tekfen bile kalktı… En fazla düşen KLGYO !!
Yazıklar olsun
Benim bugünki işlemlerden anladığım bazıları inşaat işini taşeronlara vermiş tahta yapıyorlar:))
0.88-0.89
Sanki minare artık kılıfına sığmıyor gibi... :)
Buradan döner mi?
Aman ha... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
13 üye 36 ziyaretçi var şu anda.
Hisse yüzde 4 aşağıda.
Benim Turcomda bir ben varım ikide ziyaretçi hisse yüzde 5.56 pirimnli.
Burda edindiğimiz bir tecrübe var.
Topikte ne kadar çok insan varsa hisse o kadar az prim yapar:))
Ben 9 yıl tuttum hisseyi.
2011 2020 arası.
Kimler geldi kimler gitti.
Ne küfürler be beddualar.
Malzeme çok yani:))
Birgün biri bana şöyle demişti.
Başak tarlası düşün üstat elinde orak.
Biçtikçe karşına yenisi geliyor.
Olayın özeti budur.
Şimdi bir ay önceki yere çıksa hadi onu bırakın benim satarak topiğe geldiğim geçen cumamıydı ne 1.64 e gelse.
Abowww.ne eğlence:))
500 ile 700 arası birşey gelmesi lazım.Ama ne işe yararki.
Hisse geri alımındamı kullanacaklar?
Temettümü verecekler.
Abowww.şeytan getiriyor aklıma bunları.
Bedelliyi patlat para lazım diye sonra bunlageri alım yada temettü.
Akla mantığa sığarmı.
Sığmaz ama burası borsa.Bist:))
Özsermayesi eksi, resmen olmasa da şeklen batık şirketler tavan olmuşken bu fiyatlamaların finansallarla ilgisi olduğunu düşünmek saçmalık bana göre. Ne var bunu bir türlü çözemedim. Kredili mal alan birilerini kıstırmaya felan mı çalışıyorlar acaba? Kapışan iki grubun arasında tost mu olduk yoksam.
Hissede tabandan alanların satışları karşılanıyor bunu olumlu karşılıyorum. Aman haa YTD. Bu tahtada hiç bir şey göründüğü gibi olmayabilir. Günaha girmeyelim.
sen nıye burda yapılan naumussuzlukları rasyonellestırmeye calsıyorsun.. Olan şu patron 1 tl aldı hepımızıden , sonra bu parayı kasaya koydu ve sımdıde 1 tl nın altında satıp, tekrara nakıte gecıyor. Bu arada sırket mılyon kazana ne olur. Zaten parayı o kontrol edıyor, temettu yok, gerı alım yok. Sıyaset ve kurumlarda da etkın adam. Spk ya bır telefon eder yada ettırır konu kapanır.. Bu hısseyı bu sıkayetler ıle neler yapmazlardı. Ama buna dokunamazlarr
https://twitter.com/gergerliogluof/s...039560708?s=21
HDP li vekil bile duruma el atmış. Ne bu peş peşe bedelliler diyor !!
0.89-0.90
Koca endekskte kayıp yaşayan 3 hisse var.
Bunlar KLGYO yüzde 3, ANHYT yüzde 1.34, PKENT yüzde 1.13.
Mızrak kılıfa sığmıyor, rahatla artık Sn. Tahta Yapıcı... Lütfen ama...:)
YTD.
Hisseyle bir alakam yok ama ,bu ortamda kırmızı olan var mı bakınca farkına vardım , biraz daha bakınca her gün düşüyormuş ve bedelli açıklamış
endeksin %6 lara dayandığı bir havada bari düşürmeyin ,bunun patronun da hiç mi vicdan yok ,nasıl rahat uyuyorlar
Tahtada her yöne sert hareket çok mümkün, gerçekten akıl ötesi yerlerde hisse...
Olmaz denen ne varsa hepsi oldu.
Yatırım kararı almak her iki yönde de çok riskli..
YTD.
Bu münafık herifler ,Beni de kilere kapattı..Bin lotta % 50 zarar ettim,paranın yarısı eridi.Vayy bunların kilerine kediler işesin..!!
Kapanışları alalım.
92 diyorum