Sayfa 263/691 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Özsermayesi eksi, resmen olmasa da şeklen batık şirketler tavan olmuşken bu fiyatlamaların finansallarla ilgisi olduğunu düşünmek saçmalık bana göre. Ne var bunu bir türlü çözemedim. Kredili mal alan birilerini kıstırmaya felan mı çalışıyorlar acaba? Kapışan iki grubun arasında tost mu olduk yoksam.
    Burda asla iki grup olamaz)

Bunu çok kesinlikle söyleyebilirim.
    Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P

2. Öyle demeyin neticede her şey aslına rücu eder.
    Temel analiz asıl olandır serabı gösterirler ama neticede sonra gerçeği görürsün.
    YTD.

Özsermayesi eksi, resmen olmasa da şeklen batık şirketler tavan olmuşken bu fiyatlamaların finansallarla ilgisi olduğunu düşünmek saçmalık bana göre. Ne var bunu bir türlü çözemedim. Kredili mal alan birilerini kıstırmaya felan mı çalışıyorlar acaba? Kapışan iki grubun arasında tost mu olduk yoksam.

3.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Üteki tarafa inanan böyle olurmu)
    Göstermelik- şeklen !! Camii den çıkıp, şeytana el pençe duruyorlar

4.  Alıntı Originally Posted by hissedarxd Yazıyı Oku
    özsermayesi eksi, resmen olmasa da şeklen batık şirketler tavan olmuşken bu fiyatlamaların finansallarla ilgisi olduğunu düşünmek saçmalık bana göre. Ne var bunu bir türlü çözemedim. Kredili mal alan birilerini kıstırmaya felan mı çalışıyorlar acaba? Kapışan iki grubun arasında tost mu olduk yoksam.
    sen nıye burda yapılan naumussuzlukları rasyonellestırmeye calsıyorsun.. Olan şu patron 1 tl aldı hepımızıden , sonra bu parayı kasaya koydu ve sımdıde 1 tl nın altında satıp, tekrara nakıte gecıyor. Bu arada sırket mılyon kazana ne olur. Zaten parayı o kontrol edıyor, temettu yok, gerı alım yok. Sıyaset ve kurumlarda da etkın adam. Spk ya bır telefon eder yada ettırır konu kapanır.. Bu hısseyı bu sıkayetler ıle neler yapmazlardı. Ama buna dokunamazlarr

Genelde şu şekilde oluyor.
    Önce belli fiyata getiren grup çıkıyor sonra kendileri.
    Güven tam)

Ama şu alabilir.

0.80 1.60 arası bir grup

1.60 2.50 arası başka )
    Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P

6.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Burda asla iki grup olamaz)

Bunu çok kesinlikle söyleyebilirim.
    Niye ki, burada parayı veren düdüğü çalamıyor mu ? Atıyorum Okullu abimiz gelse racon kesemez mi ? Mal da çoğaldı ki tam onların dişine göre tahta oldu burası.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

7. https://twitter.com/gergerliogluof/s...039560708?s=21

HDP li vekil bile duruma el atmış. Ne bu peş peşe bedelliler diyor !!

8. Bu doğru... Borsamızın genel problemi. KOÇ, OYAK, kısmen SABANCI kağıtları ile bir kaç patron hissesi dışında tüm kağıtlarda her türlü üçkağıtçılık dönüyor. Bir de şirket sahibi nüfuz sahibiyse neler olabileceğini tahmin etmek güç değil.

Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    sen nıye burda yapılan naumussuzlukları rasyonellestırmeye calsıyorsun.. Olan şu patron 1 tl aldı hepımızıden , sonra bu parayı kasaya koydu ve sımdıde 1 tl nın altında satıp, tekrara nakıte gecıyor. Bu arada sırket mılyon kazana ne olur. Zaten parayı o kontrol edıyor, temettu yok, gerı alım yok. Sıyaset ve kurumlarda da etkın adam. Spk ya bır telefon eder yada ettırır konu kapanır.. Bu hısseyı bu sıkayetler ıle neler yapmazlardı. Ama buna dokunamazlarr

Sayfa 263/691 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •