Altin sabah yukseliyordu simdi dusuyor altin fonlari Hangi saat kapanisini Baz aliyor??
Printable View
Altin sabah yukseliyordu simdi dusuyor altin fonlari Hangi saat kapanisini Baz aliyor??
Saat 13 de yay fonunu %20 kar ile sattim şimdi yarinki fiyat yansiyacak ve 3gun sonra para hesabima gececek degilmi?
Tsk ederim
Merhaba, hatalari fatkettiginiz ve uyardiginiz icin tesekkurler. Yay da yer alan OCDO.L hissesindeki hatayi nasil duzeltebiliriz acaba? Bir de BMY ve BMY R hisselerinin farki nedir biliyor musunuz ? Baska gozunuze carpan hata olursa uyarirsaniz cok memnun olurum. Saygilar.
kvba lar da kısmı duşuş varmı ,bakabilen ?
bilgileri tefaştan otomatik çekerek fon portföy takibini kolaylaştırıyor
tekrar yükledim:
https://we.tl/t-kDpy8Bb8ao
Takip ettigim tahvillerde kısmi geri cekilmeler var..iyi kontrol edin takip ettiginiz fonları..kvba'lar bugün ppf üstü getirebilir ( fon'un icerigindeki tahvil oranına göre)
5y CDS 632.58
Bist100 +%0,29
tte +%0,49 👌👌👌
RTALAB yine tavan olmuş 🤣
Almanya’da önlemler azaltılınca bulaşma oranı yeniden %1 in üzerine çıkmış sanıyorum kış gelmeden 2. Dalga gelebilir Avrupa’da ve eğer bizde önlem almazsak bize de
Tabloda değişik borsalarda işlem gören hisseler mevcut OCDO'da bunlardan birtanesi ve OCDO LSE'de işlem görüyor fiyat GBP üzerinden fiyat*lot sayısı yaptığınızda haliyle ağırlık miktarı değişiyor. Tüm hisselerin fiyatlarını aynı cins kur üzerinden hesaplarsanız problem çözülür. USD/TRY için aşağıdaki formülü kullanabilirsiniz.
=GOOGLEFINANCE("CURRENCY:USDTRY")
BMY ve BMY R arasında nasıl bir fark mevcut bulamadım.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
EIB ve EIC dağılım raporları açıklanmış. Bilhassa EIB'deki TKFEN, BLCYT ve CCOLA tercihleri cidden kötü. Bu raporla birlikte çıkış düşünmeye başladım.
Bist100 -%0,05
tte +%0,46 👌👌👌
Eib ve zpg bilen var mi acaba?
Saygilar.
EIC kuzumuz için yeni fiyatımız: 0,020334
Tca fon -1,41 altin bu kadar dusus yapmadi nedeni nedir acaba ??