Originally Posted by mrfatih Akşam yüksek ihtimal bist100 Avrupa’ya hızlı ayak uydurur Avrupa CAC40 liderliğinde eksi şu an, en yüksek BİST. Borsa bu iner çıkar, takılmamak lazım. Elimde başka fonlar da var, sadece borsada yatırımım yok.
Originally Posted by yuji bilgileri tefaştan otomatik çekerek fon portföy takibini kolaylaştırıyor tekrar yükledim: https://we.tl/t-kDpy8Bb8ao öncelikle çok teşekkürler, önceki paylaşılanı da kullanıyordum; ama o zaman üye olmadan takip ettiğimden şimdi yazabildim. 2 dosya arasında 2KB fark görünüyor karşılaştırınca bir değişiklik yaptınız mı ?
RTALAB yine tavan olmuş 🤣
Originally Posted by Blueberry RTALAB yine tavan olmuş 🤣 ASELS temmuzda temettü verecekmiş ytd. TTE fonun ana hissesi...
Originally Posted by Blueberry RTALAB yine tavan olmuş 🤣 Aklıma the wolf of wall street filmi geldi 😂😂
Almanya’da önlemler azaltılınca bulaşma oranı yeniden %1 in üzerine çıkmış sanıyorum kış gelmeden 2. Dalga gelebilir Avrupa’da ve eğer bizde önlem almazsak bize de
Originally Posted by Blueberry Avrupa CAC40 liderliğinde eksi şu an, en yüksek BİST. Borsa bu iner çıkar, takılmamak lazım. Elimde başka fonlar da var, sadece borsada yatırımım yok. Siz dikkatli olun yine
Originally Posted by onur1064 Aklıma the wolf of wall street filmi geldi 😂😂 Sembolik olarak 1 lot alsak mı? 😂
Forum Rules
Yer İmleri