Niye çıkıyorsun?
piyasada TL yi özendirmeyecek bir faiz artışını MB neden yapsın ki? şuan zaten 12 oran veren banka var politika faizini bu doğrultuda yükseltse kimsenin hoşuna gitmez...doların önüne geçmesi için minimum 500 baz puan yükseltmesi lazım o da bence imkansız o nedenle artık bakanın dediği gibi rekabetçi bir kur düşük faiz ve değersiz tl ye geçiş dönemi başlıyor anladığım bu
Yarın bist eksi gapla falan açılma umarım.
Üstadım bunun olması iyi bir taraftan önce sıkıntısını çekeriz ama sonrası iyi olur en azından üretmek zorunda kalırız ve üretime başlarız .... bir yerden başlamak lazım.... her cari açık turizmle kapatılmaz! 1 yıl daha pandemi sürse biz buna nasıl dayanabiliriz.
Yurtdışı başlığı dolar/tl ile ilgili şu: The road to hell…
bu arada kur 7.34
Ons 1950'yi geçti.Ufak ufak tekrar 2000'e gidecek sanki.
Biraz altın fonu alsak fena olmayacak galiba.
Konut kredileri bu haftada artmis
bu konuda size katılamıyorum.
Çünkü,
son 1 ay içerisinde bilmem dikkat ettiniz mi KRDMD nin iniş çıkışlarına.. yani borsanın ölü olduğu dönem diye örnek verdim.
KRDMD de 3,10 -2,54 arasındaki
her %2,5 luk aralık kazanç
her %2,5 luk düşüşte alım oldu benim için..
Yani hemen hemen 3 günde bir para kazandım.
isterseniz. böyle bir şey olmaz dan yola çıkarak, sorular sorarak böyle bir şeyin hemde HİÇ PARA KAYBETMEDEN olduğunu ya da olmadığına birlikte karar verelim. ne dersiniz.
Eğer böyle bir şeyi burada yaparsak akademik değerde bir olaya imza atarız. Belki çok arkadaşımızda, borsanın inip çıkmasının onlar içinde önemi olmadığını, sadece borsanın inip çıkması ile parakazanabileceklerini gözleri ile görürler.
23 aralık 2019 da girdim krdmd ye 2,41 den o günden beri devamlı kazanıyorum
Eveeet
Karhane yine acilmissss
Kan golu
yapi kredi tam gaz devam
Kur ve bist tahminleriniz için Ankete buyurun dostlar,
https://www.strawpoll.me/20768374
Sorun sadece bizde değil
Bist’e fazlada kızmayın
Tüm Avrupa borsaları -2,5’a varan oranlarda ekside
Bist genede insaflı şu anda
Bugün Asya aldı Avrupa satıyor