Originally Posted by Webster En son hanimdan sopa yemisti Bence sizde hisse değil tekrar fonlara dönün Hisse iyi hoşta ömür törpüsü.
Originally Posted by myfinans Bence sizde hisse değil tekrar fonlara dönün Hisse iyi hoşta ömür törpüsü. Fonda belli kisim var ustad Para bulsam alacagim zaten Karti odeyecek para kalmadi demistim😀
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Ons 1950'yi geçti.Ufak ufak tekrar 2000'e gidecek sanki. Biraz altın fonu alsak fena olmayacak galiba.
Originally Posted by myfinans Dr'a ne oldu o da kayboldu. Numara değiştirmiş kayboldu gitti
Originally Posted by myfinans Oraya takıldı kaldı Ne düşüyor ne çıkıyor. rekabetçi kur dedi Bakan Albayrak artık rezerv eritmemesi lazım dövizi baskılamak için bakalım ilk hedef nere
Originally Posted by myfinans Ons 1950'yi geçti.Ufak ufak tekrar 2000'e gidecek sanki. Biraz altın fonu alsak fena olmayacak galiba. Direk gram almak yerine neden fonu?
Konut kredileri bu haftada artmis
Originally Posted by regal1 Niye çıkıyorsun? Türkiye eurobondları üst üste kâr yazmaya başladı ondan çıkıyorum.
Forum Rules
Yer İmleri