Hocam yeni gördüm msj bende bin lot almıştım r olanı satacakmiyiz duracakmi
Printable View
OSTIM 4.05 desteğine değdi üzerinde kapanış olursa yakından izlerim.Otomotif yan sanayi çirketlerinden olan CEMTS cuma bllancoya kadar diri kalmaya devam eder diye düşünüyorum.18.20 de bir direnç var.Buranın üzerinde kalıcılaşırsa daha hareketli hareketler bekliyorum.KRGYO 5.88 üzeri kalırsa taşımaya devam ederim.ALGYO 26.13 üzeri kapanış olursa taşımaya devam ederim.YTD.
iyi akşamlar cümleten piyasa bizi üzdü bu gün neyseki eosla yüzümüz güldü :)
Iyi aksamlar . Bankaları tutup . Diğerlerini bozdular . Gerçi bugün cemtas iyi bilanço açıkladı. Menderes enerji pay satışı yapacak haberi düştü...
Celik hocam borsadan vazgeçtiniz herhalde . Coin lere başladınız): ):
45 dakka çay molası veriyorum
eos daha gidermi hocamSM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu bankalarin saglam kalip endekse rağmen diğer hisselerin epey geri gitmesi kafami karistirdi. Aslinda aklima celik hocanin duzeltme beklentisinde bankalarin yukselip tum hisselerin eksi yazdigi zaman sinyal verir diye borsey soyledigini hatirliyorum. Sizlerin yorumu nedir bugun icin?
Sn. Çelik Hocam Prkme hakkındaki görüşleriniz neler.. 12 yıldır sermaye arttırmadı.. 9 yıl evvel de 5.20 den alıp 5.90 dan satmıştım.. sürekli takibimde olan bir hisse .. 10-12 yıldır aynı yerlerde.. Bence primsiz kalan enaz 10 yıldır baskılı olan bir hisse.. Sanki bu sefer gidici gibi.. Ne düşünüyor sunuz hisse hakkında.. Takıp listenize girer mı??
Hocam iyi geceler haftalık listenizi takipteyim ama yarın için dikkatinizi çeken varmı
REVUSDT haftalık takip edilir ytd:)dipte mezar kripto
Çelik hocam yıllık listedeki ISDMR ne zaman günlük yada haftalık listeye girecek.destek dirençleri hakkında bilgi verirmisiniz. tşkler.
prkme
avgyo
atagy ve tuclk yarın için görünenler ucuz diğer görünenler yüksek rakamlı hisseler
Sayin celik hocam sisteminizde cikan yuksek rakamlilardan hangileri acaba piston ve bfren tutuyorumda.bunlar var mi acaba rica etsem...
hocam bittorent için sistemde bir şey varmı acaba
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.