Sayfa 263/602 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    3.500 bekliyorum dogede gelirse sistem eşliğind3e değerlendiririm
    Tamamdir. Tesekkurler bize de göz kirparsaniz sevinirim.

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    ne yapalım mebes piyasadan dayak yiyeceğimizi anlayınca kripto yada fx atıyorum kendimi
    Valla en çokta muco dan dayak yedik . ): ):

3. eos daha gidermi hocam
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    iyi akşamlar cümleten piyasa bizi üzdü bu gün neyseki eosla yüzümüz güldü
    SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Valla en çokta muco dan dayak yedik . ): ):
    Aynen öyle dün sevindirdi bugün kursakta bıraktı 😊borsa da iki kağıdın aha bunlar da gitmiş ya dedirtecek şekilde gittiğini görürsem gam yemeyecegim, biri İhlgm diğeri Petkm.İnsallah bu sene çelik hocamın yıllık listesi vesilesiyle giderler.

5.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Aynen öyle dün sevindirdi bugün kursakta bıraktı [emoji4]borsa da iki kağıdın aha bunlar da gitmiş ya dedirtecek şekilde gittiğini görürsem gam yemeyecegim, biri İhlgm diğeri Petkm.İnsallah bu sene çelik hocamın yıllık listesi vesilesiyle giderler.
    Celik hocanın listesindeki kağıtların tamamı harekete katıldı çoğu da ralli oldu . Bence muco nazarlık olarak kalacak gibi ) : ):

6. Şu bankalarin saglam kalip endekse rağmen diğer hisselerin epey geri gitmesi kafami karistirdi. Aslinda aklima celik hocanin duzeltme beklentisinde bankalarin yukselip tum hisselerin eksi yazdigi zaman sinyal verir diye borsey soyledigini hatirliyorum. Sizlerin yorumu nedir bugun icin?

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Haftalık liste
    vakko
    blcyt
    bntas
    aksgy
    ısfın devam
    cemts devam
    escom
    ıhlas
    ozgyo
    krgyo
    gsray
    ısgyo boll kazançlar
    Liste için teşekkürler...

8. Sn. Çelik Hocam Prkme hakkındaki görüşleriniz neler.. 12 yıldır sermaye arttırmadı.. 9 yıl evvel de 5.20 den alıp 5.90 dan satmıştım.. sürekli takibimde olan bir hisse .. 10-12 yıldır aynı yerlerde.. Bence primsiz kalan enaz 10 yıldır baskılı olan bir hisse.. Sanki bu sefer gidici gibi.. Ne düşünüyor sunuz hisse hakkında.. Takıp listenize girer mı??

Sayfa 263/602 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •