-

Originally Posted by
celik comak
3.500 bekliyorum dogede gelirse sistem eşliğind3e değerlendiririm
Tamamdir. Tesekkurler bize de göz kirparsaniz sevinirim.
-

Originally Posted by
celik comak
Valla en çokta muco dan dayak yedik . ): ):
-
eos daha gidermi hocam

Originally Posted by
celik comak
iyi akşamlar cümleten piyasa bizi üzdü bu gün neyseki eosla yüzümüz güldü

SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
mebes
Valla en çokta muco dan dayak yedik . ): ):
Aynen öyle dün sevindirdi bugün kursakta bıraktı 😊borsa da iki kağıdın aha bunlar da gitmiş ya dedirtecek şekilde gittiğini görürsem gam yemeyecegim, biri İhlgm diğeri Petkm.İnsallah bu sene çelik hocamın yıllık listesi vesilesiyle giderler.
-

Originally Posted by
ACEMİ BORSACI
Aynen öyle dün sevindirdi bugün kursakta bıraktı [emoji4]borsa da iki kağıdın aha bunlar da gitmiş ya dedirtecek şekilde gittiğini görürsem gam yemeyecegim, biri İhlgm diğeri Petkm.İnsallah bu sene çelik hocamın yıllık listesi vesilesiyle giderler.
Celik hocanın listesindeki kağıtların tamamı harekete katıldı çoğu da ralli oldu . Bence muco nazarlık olarak kalacak gibi ) : ):
-
Şu bankalarin saglam kalip endekse rağmen diğer hisselerin epey geri gitmesi kafami karistirdi. Aslinda aklima celik hocanin duzeltme beklentisinde bankalarin yukselip tum hisselerin eksi yazdigi zaman sinyal verir diye borsey soyledigini hatirliyorum. Sizlerin yorumu nedir bugun icin?
-

Originally Posted by
celik comak
Haftalık liste
vakko
blcyt
bntas
aksgy
ısfın devam
cemts devam
escom
ıhlas
ozgyo
krgyo
gsray
ısgyo boll kazançlar
Liste için teşekkürler...
-
Sn. Çelik Hocam Prkme hakkındaki görüşleriniz neler.. 12 yıldır sermaye arttırmadı.. 9 yıl evvel de 5.20 den alıp 5.90 dan satmıştım.. sürekli takibimde olan bir hisse .. 10-12 yıldır aynı yerlerde.. Bence primsiz kalan enaz 10 yıldır baskılı olan bir hisse.. Sanki bu sefer gidici gibi.. Ne düşünüyor sunuz hisse hakkında.. Takıp listenize girer mı??
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri