Dolar arkasında Gap bırakmaz. Hani 1-2 kuruş neysede, bazen, şu gapı asla bırakmaz. Kısa vade endeks-yatay-tepki hareketi yaparken dolarda bu gapı alır
https://i.hizliresim.com/t5fzVf.png
Printable View
Dolar arkasında Gap bırakmaz. Hani 1-2 kuruş neysede, bazen, şu gapı asla bırakmaz. Kısa vade endeks-yatay-tepki hareketi yaparken dolarda bu gapı alır
https://i.hizliresim.com/t5fzVf.png
ben hala çözemedim abi...neden böyle bir iş yaptı rte? bu kararın piyasaları sallayacağını bile bile neden yapıldı acaba? ne yaptı bu naci ağbal ki? mesele son faiz arttırımı ise beklersin abi 2 ay sonra ufak ufak indirirsin...yani 200 bp artışla verilen zarardan çok daha fazla zarar verilmedi mi şimdi bu işle?
eğer naci ağbal'a kabinede görev vereceksen onu bari hissettir piyasaya bu bile sakinleştirirdi ortamı...
ben çözemedim...
naci başkanı çağır..isteklerini ilet..zaten kimse hayır diyemez.
böyle yapmakla ne kazanıldı..
dolares te bu gün 2 kez lonk aç kapa yaptım şimdi flatim...7.5X lere gelen nisan vadede ise pasif alışlarım mevcut stoplu elbet...
Xu100 de 136.500 de bir desteği mevcut tutmaz ise 122.000 ler hedefe girer(şimdilik zor gibi duruyor...çarşamba şapkadan tavşan çıkarmak isteyeceklerdir...)bol şanslar...
bankalara yabancı girişi olacak zemin hazırlıyorlr.
paragöze ne oldu ya dünyanın en iyi borsası diye gelmesi lazımdı şimdiye...
gayet basit ..reis mal topluyor...mallar iyice toplanınca, mesela abdden yaptırım felan gelirse avgyo yada bjkas gibi toplu kağıtların yaptığını yapacak...bu yuzden yabancı yatırımcıları terse getirme ve tövbe ettirme operasyonu bu bence...nisan ayında herşey unutulur yola devam ederiz gibi...
Arkadaş önceden merkez piyasalara falan müdahele etti, haberleri düşerdi. Karikatürü vardı hatta
Onlar hep piyasa artarken burdalar düşerken göremezsin.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi de, yabancıda mal kalmadı ki,yabancı sayalı çok oldu. mal yerlide,
Su anki operasyon tamamen yerliye yani bu durumda....
Yani, sanki,yabancıya, gel kardeşim bedavaya al mali yerli den der gibi bir durum var, sonra yerli senden alor tepeden gene
Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
naci akbal senelerdir tanışıklığı var rte görevden alma bir kaç gün sonra
naci akbal hastayım görevimi ifşa edemiyorum istifa ediyorum diye söyleyebilirdi
sanki hiç yalan sölemedikleri şeymi hergün gözümüzün içine bakıp söylüyorlar ..
citi, model portföy dağılımında tl için payını medium-weight'e indirdi
düşenin dostu olmaz...
okuldan geldik hele.
viop taban yapmazlar demiştim ama amele sümüğü gibi yapıştırmışlar.
büyük tahtalarda taban çözülmediğinden, satmak isteyen de viop tahtaya yapışmış.
tarihi bir işlem günü.
zararda olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.
arkadaşlar maalesef terste kalanlar için olan oldu. çok sağlam bir trend dönüşü yaşadık. maalesef uzunca bir süredir şortçuları sıkıştırdıkları gibi şimdi de tepki hareketlerinde long deneyenleri avlamaya çalışacaklar.
bunu yazmak bugün için çok zor ama maalesef 2001 yılındaki düşüşten sonra long trend ancak 2004 yılında başlamıştı. yani uzunca bir süre yukarı trend dönüşü için beklemek gerekebilir. belki de yıllar sürebilir. ara ara yükseliş olsa da yukarı trend oluşamayabilir.
kimsenin bu konuda açıklama yapması durumu kurtarmaz. hatta bir açıklama gelirse mutlaka 2023'ü işaret eder. problem yaratanlardan çözüm beklemek abes olur.
rabbim herkesin yardımcısı olsun.
Vob30 da lonkta yakalanıp kol kesemeyen tüm arkadaşlara sabırlar diliyorum...bol şanslar...
Eskilere soruyorum,
Borsayı hic boyle gören oldu mu?
7 haziran da bile boyle olmamıştı.. Benim gördüğüm en kötüsü o idi... ama boyle saatlerce taban kitlemek, ilk defa görüyorum
Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
23 de açtırmadınız topiği 32 de taban yaptırdık bizde VİOP u [emoji81][emoji81][emoji81]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
neyse kapatalım ekranı bütün tahtalar taban izlemenin manası yok...
yetkililerede bol uykular...
bu tabloyu gören aslında şerefli bir merkez bankası başkanı istifa ederdi...
piyasa beni böyle karşıladı şerefimle istifa edim derdi...
Tabandan LONG yaptık... yine tabandayız?:wu:
Fonların bazıları bir daha gelmemek üzere çıkıyor gibi satış yapıyorlar.
BAHÇELİ ECEVİT MESUT koalisyon zamanında görmüştüm. Garanti gün içinde 2
defa taban ve tavan olmuştu. Orada da sorumsuz birileri vardı banane ya ben mi
söz verdim? İmzalamam demişti. Bu daha sorumsuz bir durum. Hem ekonomist
hem kimyacı hem fizikçi hem sağlıkçı herşeyi 1 kişi bilemez. Bu sefer durumlar kötü
ekrana bile çıkacak yüzleri yok. Zararlarını çok kötü ödeyecekler...