Sayfa 261/1001 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Dolar arkasında Gap bırakmaz. Hani 1-2 kuruş neysede, bazen, şu gapı asla bırakmaz. Kısa vade endeks-yatay-tepki hareketi yaparken dolarda bu gapı alır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ben hala çözemedim abi...neden böyle bir iş yaptı rte? bu kararın piyasaları sallayacağını bile bile neden yapıldı acaba? ne yaptı bu naci ağbal ki? mesele son faiz arttırımı ise beklersin abi 2 ay sonra ufak ufak indirirsin...yani 200 bp artışla verilen zarardan çok daha fazla zarar verilmedi mi şimdi bu işle?

eğer naci ağbal'a kabinede görev vereceksen onu bari hissettir piyasaya bu bile sakinleştirirdi ortamı...

ben çözemedim...

3.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    bllombergteki çocuk ağlamaklı sunuyor haberleri
    hakkaten valla adam ağlamaklı duruyo

4.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Dolar arkasında Gap bırakmaz. Hani 1-2 kuruş neysede, bazen, şu gapı asla bırakmaz. Kısa vade endeks-yatay-tepki hareketi yaparken dolarda bu gapı alır

Adamsın adam....
    Öperim gözlerinden....
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    naci başkanı çağır..isteklerini ilet..zaten kimse hayır diyemez.

böyle yapmakla ne kazanıldı..

Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    bllombergteki çocuk ağlamaklı sunuyor haberleri
    Terste kalmış galiba
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ben hala çözemedim abi...neden böyle bir iş yaptı rte? bu kararın piyasaları sallayacağını bile bile neden yapıldı acaba? ne yaptı bu naci ağbal ki? mesele son faiz arttırımı ise beklersin abi 2 ay sonra ufak ufak indirirsin...yani 200 bp artışla verilen zarardan çok daha fazla zarar verilmedi mi şimdi bu işle?

eğer naci ağbal'a kabinede görev vereceksen onu bari hissettir piyasaya bu bile sakinleştirirdi ortamı...

ben çözemedim...
    Akıllı mantıklı adam zaten cozemez abi bunu.Deseler ki al kardeşim sana devletin ekonomisinin anahtarı en kotu ne yapabilirsen yap deseler bu yapılmaz abi ve heipimizin elini kolunu bagladı mal gibi bakıyorum ekrana
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku

ben çözemedim...
    Ben de onu anlamadım,
    200 puan çöpe gitti..... haybiye 200 puan arttırıldı, buradan da artık faiz arttırımı da kurtarmaz
    Boş, bir iki ay beklese 200 puan bile indirirdi ama... bütün ayarlar kaçtı gene....

Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Sayfa 261/1001 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •