MB vadeli piyasada dolar kısa poz alıyor mu?
Printable View
MB vadeli piyasada dolar kısa poz alıyor mu?
Daha önce değil, onları biliyorum. Bu vadede pozisyonu var mı? Eğer poz alıyorsa alört vaziyete geçmek lazım. Para mi buldular bir yerden?!
Eğer kaynak olmadan kısa poz alıyorsa şimdiye kadar yaptığı kabahatin üzerine tüy dikiyor demektir, düşünmek dahi istemiyorum..
SPOT kapanış,
https://i.hizliresim.com/ff26kot.PNG
O zaman yarın da yılanoğlu ikili tepeyi yıkar geçer.
Yabcak bişii yok, biraz daha fakirleşecez.
yarın bi gamyon yılanoğlunu lönklüyüm bağri bu sidik yarışı bitmiycek anlaşıldı :he:
son işlem 2036 amma velakin uzlaşma 2032
pala yine longçunun rızkından kesiyor, olmaz böyle şey yhaaa, resmen rezalet
tl'den müthiş bir kaçış var. pala doların durumunu görünce endeksi tekrar yukarı aldı.
çok ilginç bir noktaya varacak bu iş. bu paralar muhtemelen çoğunlukla vadeli mevduat hesaplarından vade bozularak geliyordur. hele likit fonlar var ki onlar zaten çoktan çözülmüştür.
acaba orda durum nasıldır? bankaların mevduat durumu bu işin sonunda kaça geriler?
misal tl'den kaçmak için işc alıyorsun ama mevcut durum yüzünden kar durumunun ne olacağını kestiremiyorsun.
helal olsun ne diyem şu duruma.
Mb ye söylesek bistte de şort açsa madem bu kadar iyi bu işlerde, bistte ettiği kâr ile de dolar borcunu öder
işin bir de bankaların diğer sektörlere kredi verme/vermeme durumu var ki, astarı yüzünden pahalıya gelecek. acaba hangi banka bu faiz oranlarından, üstelik de geri geleceğini düşünerek kredi verir?
krediyi verse, reel sektör bu kurlardan iş yapıp nasıl parayı döndürebilir?
Bu kurda endeks cortlanmaz. SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reis bir gece de faizi 5 e indirsin tamam..Tahvil faizini de 5 e indirebilir mi? Yabancı bize ucuz para verir mi? E bizim kasa da tam takır..kime bu efelik?..Çocuk oyuncağı mı bu iş arkadaş?..Adamlar bilim teknolojinin sahibi her köşebaşını tutmuşlar bizim gibi yalapşap ekonomisine %3-5 faizle borç mu verecek bu kadar eşek mi batı?Göbeğini kaşıyarak gölge de yat sonra bize ucuz para verin biz faizi düşürdük..Adam o parayı yakar yine sana vermez neyin kafasında bunlar bilemedim..
Bugün borsa hayatımda kendi rekorumu kırdım... 100 kontrat dolar vadeli ile 71000 tl kazandım...
40000 tl 50 günde 300.000 oldu... Birilerinin aptallığı sayesinde para kazanmak harbiden çok güzel oluyormuş [emoji16][emoji16][emoji16]
Kimi kastettiğimi anlayan anlamıştır herhalde [emoji4][emoji4][emoji4]
T782H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20 Long gubre
5 Long Toasa
5 Şort Endeks devamkine...
Altın her zaman long çünkü son 4 senedir ettiğim her kuruşa gerçek altın aldım.
Tebrikler kamil abi, hergün para dağıtıyorlar burda, bugün sana denk gelmiş demek ki, biz gram kazanamadık :he:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...19#post5649219
Buna göre viop şorterleri kazançta :notr::one:
:rules:
Sende iyisin aslında Bozkurt abi.. Az çok seni biliyoruz
Ama yanlış yerlerde olta atıyon...
Dolar candır [emoji106][emoji106][emoji106]T782H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın bi terslik çıkmazsa gelicem yılanoğlunun masaya, bisttin palasının parasını yiyemiyoruz bağri mb nin parasını yiyelim
En doğru seçim dostum... Endeks ve senet vadeliler yada hisse ile uğraşmak sıkıntı... 10 kontratın hesabını bile yapıyo bu denyolarT782H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz boşuna tirmaliyoz sanki,
Sadece bana özel mi diye düşünüyordum hakkaten üüüle, aldığım gitmez sattığım uçar.
Elimde 15 gündür tuttuğum hisse vardı bugün xxx senedini 13.38 den sattım, way senmisin satan dedi tahtanın sipekisi 13.85 e dayadı tabelayı
Abi bu bir değil iki değil, burda tırmalayıp duruyoruz üc guruş kâr edecez deye,
engin denizlere okyanuslara açılacam, bekle beni yılanoğluuuu
Dün gece endeks vadelinin kapanışına yakın 1766,50 den 60 adet uzun girmiştim... Sabah açılışta 18.500 tl karı gördüm ve kısa ya geçtim.. kısa sürede hiç düşürmeden 2003 leri gösterdiler... Kısaları kapattım ama 18.500 tl kar sıfırlandı...
O andan itibaren dolardaki hareketlerle 70000 i gördüm.. 18.500 de eklersek günlü 88.500 diyebiliriz [emoji4][emoji4]
Emme ne zaman endeks vadeliye geçsem bir şekilde zorluk çıkarıyorlar... Dolar vadelide 50 100 kontratla istediğini yapıyon...Yeter ki kısada olma [emoji106][emoji106]T782H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim de totalde %20 kar yazdığım bir gün oldu. Tupras 14x lerden long girmiştim bugün onları kapattım, dün geceden long girmiştim onu da kapattım, 90 üstü oha dedim toaso short vurdum onu da kapattım. Poz yok portfoy +20 tertemiz abicim huzur içinde yatıyoruz isterse dolar 50 olsun ben her gün +20 yapa yapa gelcem doları geccem abi nasıl hayal ama
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm yazıları okuyorum ..böylesine bir günde ..terste olan tek bir kişi yok ..
Yakışır :)
Bozkurt abi... Sen geçtiğimiz günlerde dolara gireceğim demiştin... Girmedin galibaT782H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben takip ediyorum, bugün kimse şort açmadı topikte, o yüzden hep kârdalar. Topik sağlam traderler ile yoluna devam ediyor. Ben bi şort denedim onuda zararsız kapattım
kusura bakma da tl bazlı ralli olurken kimse şort açmaz.
ben hariç, çünkü ben bi ayuyum. taaa 1800 lerden şort duruy makinada hapis :he:
Bozkurt sen su jetonlari kaldir . endeks e jeton atma kendine acimiyorsan bizlere aci :)
sen1 tane jeton attin sonrasinda deli gibi aldi bu zindik aksam seansinda surmeye de devam ediyor ara sira 50 100 satan var onlarda olmasa 2060i yakmisti :)